2020 de pandemide 1 dolar olan hisse
Rekor lar kirdigi yil 0.5
Once patron..
SM-G990E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 de pandemide 1 dolar olan hisse
Rekor lar kirdigi yil 0.5
Once patron..
SM-G990E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alýntý Originally Posted by beþiktAÞK Yazýyý Oku
30 hatta 33 lere kadar görulebilir görunsedeeeeee. . . . . . .dunyadaki resesyon. . . . . .tr de cýkacak petrol,gaz (gabar daki petrolun reservi tespit edilmeli). . . . . . gelecek turist sayýsý. . . . . . nato ve rusya ile aramýzdaki geliþmeler. . . . . . . suriyede durum. . . . . . . ve bir cok durumdaki geliþmelere göre 27 29 hedefi cok daha olasý. . . . . böyle bir durumda zincirlerini kýracak global (turkiyeye girecek yabancý fonlarýn desteðiyle) dahada yukarýlarý görebilir ama oralarý zikretmeyelim . . . . . .simdilik kenara dolarýn durumuna göre 15x leri bu yýl göruruz hedefini koyalýmda. . . gerisine bakarýz. . . . .
saygýlarýmla
YORUMSUZ
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Selamlar.. sayýn beþiktaþk neden? Yorumsuz" dediniz ki. Bence çok þeyler anlatýyor, tabii ki anlayabilene.. Bazen aptal yerine koyuluyorsakta(genel) aklýmýz herþeyi kesiyor. Buna Kim ne anlatmak istiyor da dahil. Olsun, bu olup bitene Eðer ses çýkarmýyorsak güçsüzlüðümüzden deðil; saygýmýzdan, herþeyden önce de insan oluþumuzdandýr. Saygýlarýmla..
Üstad haklý.
Boz portfoyu burdan.
Fulle Kutmanýnkini..
12 den hesapla.
Yuzde 140 getiri yapar. 28 olunca.
Temiz para.
sn filozof,
Yukarda zaten sizin deðindiniz konuyla acýklama yapýlmýs. . . (alým konusuna acýklýk getirilmiþ) alým fiyatlarýnada kabaca acýklama geitirilmiþ KÝÝÝÝÝÝ global dunku dususle 41xx lere geldi. . . . yani demem oki doðru yerden satýþ (doðru miktarlarda) ve doðru yerlerden alýþ HERRRRRRRR ZAMANNNNNN para kazandýrýrrrr. . . . . . . ve her kaðýt için gecerlidir yeterki tahtayý doðru okumasýný bilin.
Hap niteliðinde bir bilgi
Borsa neden dustu?
1. savas. . . . .
2. faiz beklentileri. . . . .
3. TAB ýn halka arzý (piyasadan cok buyuk para cýktý)
sonuc. . . . .. .
Beklenen son. . . . .
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Anlaþýlan GlYHO yükselmemesi için her zaman bir neden olacaktýr, bulunacaktýr, hatta olmasa da bir bahane gösterilecektir. Ben bunu 24 senedir görüyor, yaþýyorum.
Baþta patron ve tahta yapýcýya büyük saygý duyuyorum. Çünkü oyunu büyük bir sabýrla, çizgilerini bozmadan tahtada, basýn yayýn organlarýnda büyük bir titizlikle uyguluyorlar ki ben iþini bu þekilde yapan adamý kutlarým. Hani Bir söz vardýr " Bukemeyecegin eli opeceksin" Ben Kendi adýma saygý duyuyorum..
Son olarak bu iþin düzelmesi için sayýn KM nin bir þeklide bu þirketten elini çekeceði günü bekliyorum. Ha bu nasýl olur, bir sekilde olsun da. Ölümü ile mu olur yoksa þirketi mi satar. Açýkçasý benim için farketmez... Saygýlarýmla
Bence...gph ve glyho nun fiyatýný mehmet bey kendi kriterlerine göre belirliyor.....gph 22o glyho 12 tl ....ikiside komik......kruvazier sektörü dünyada yukarý patlarken....biz burda düþüþe neden bulmaya çalýþýyoruz.....mehmet bey düþüþleri dramatize edip panik yaratarak dýþardaki hisseyi almaya çalýþýyor...bu söylediðim gph içinde geçerli...ama herþeyin fiyatý var....devamlý algi operasyonu yapýyor...yüzde 2 temettü verecek.....yýl bitiyor hala verecek.....ky ile dalga geçiyor....insanlar nefret etsin ..býksýn istiyor....ytd
Yer Ýmleri