Originally Posted by
aysha
sn beşiktaşk ...millet iradesine her zaman her konuda saygı duyman lazım.....seçimlerde nasıl saygı duyduksak...mülteci konusunda da millet irade gösteriyorsa saygı duymak gerekir....ne mutlu türküm diyene.....
Sevgili prensesim,
Ben herkese (aklı basında olan/konuşan) saygılıyım. Sanada hak vermek istesemde çok basit bir şey i gözden kacırdığını dusunuyorum. Muhalefetin her versiyonu (ırkcısı, dinci si, yancısı, ulusalcısı, lgbt sevicisi vs vs) bu multeci konusunun ustunde tepindi durdu. Sonuç ne oldu? Kaybettiler hemde iktidarın ekonomik ve konjonkturel olarak görece en zayıf olduğu dusunulen zamanda..... Ama gel gör ki toplumun buyuk coğunluğu bu mülteci hususunda sizinle aynı fikirde değil. Olsaydı mevcut iktidar secimi kaybederdim. Heeee bu demek değil ki bu hususta bir seyler yapılırsa iyi olmaz. Tabiki olur ama bu multeci/göçmen karsıtı olmayı gerektirmez. Neyse bu hususla sayfayı işgal etmeyelim. Herkese saygım var. Ama kimsenin ırkı, dili, dini, rengi o kişiye ne ustunluk sağlar nede düşük görulme sebebidir. Bu kafatascı zihniyet yuzunden ulkemizde seneler boyu kürt turk gerilimi yaşandı. Oysa bu topraklar kime yetmedi kime az geldi?
Sonuç.... Bırakın ekmeğinin, canının derdinde efendice yasayan herkes dunya nın her yerinde yaşayabilsin. Benim dunya görüşümde bu.
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Yer İmleri