Sayýn KM'a çaðrýmdýr.. Lütfen baþta sizin ve holdingin yatýrýmcý gözünde neredeyse çöp seviyesine inmiþ itibarýný kurtarýn. Bütün basýn yayýn organlarýnda kasýtlý veya kasýtsýz þirketinizi kötüleyen yatýrýmcýlarla dolu. Ben bunun böyle olmadýðýna inanýyorum. Ama þunu da biliyorum. Siz yýllar önce bir telekonferansta tahtada olan herþey bizim kontrolümüzde diye bir beyanatýnýz olmuþtu. Bugün gelinen noktada tahtanýzdaki iþlemler bu söyleminizle örtüþmemektedir. Bu tahtanýzda olanlar sizin kontrolünüzde deðilse gerekeni yapmanýzý rica ediyorum. Sizin þirketinize inanmýþ yatýrýmcýlarý mahvetmeyin. Ben kendi adýma bu hissede neredeyse 24 senesi biten bir yatýrýmcý olarak benden helallik almadan hiç bir yere gitmeyin.Siz olur bir gün hisse fiyatýný hakkettiði yere getirirseniz dahi size hiç bir þekilde hakkým helal olmayacaktýr. ki tabii ki birazcýk inancýnýz varsa..
Son olarak hisse fiyatýyla ilgilenmiyorum demecinizi çok samimi bulmadýðýmý ifade etmek istiyorum. Bu hissenin nerdeyse herkesin battý gözüyle baktýðý bir dönemde nereden nereye getirdiðinizi biliyor ve saygý duyuyorum. Sizler servetinize servet katarken,size inanmýþ yatýrýmcýlarý bitirmeye hakkýnýz olmadýðýný, onlarýn haklarýný, tüm ekonomik enstrümanlar karþýsýnda eridiðini görmenizi, kaybolan empati yeteneðinizi tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum. Saygýlarýmla...

Alýntý yaparak yanýtla
)))

Yer Ýmleri