Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 117/288 ÝlkÝlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 2302 madde; 929 - 936 arasý.

Konu: GLYHO- Global Yatýrým Holding

1.  Alýntý Originally Posted by zigana Yazýyý Oku
    Reis seni var gücümüzle destekleyip alýma devam ediyoruz gücümüz yettiði kadar. Ýnþallah dondurecez buralardan
    )) Beni var gucunle desteklemeni takdir ediyorum. . . lakin benim tahtanýn genel trendine etki etmeme gibi bir prensibim var. cok da kýzarsam tahtacýnýn fabrika ayarlarýný bozabileceðimi söylemiþtim ama ben bu karakterde bir oyuncu deðilim. . . . . . .Birinin evine girdiysek onun kurallarýna uyacaðýz. bu kadar basit. ayrýca butun gucunuzu de ayný noktada tuketmeyin. Olmadýk bir sey olur memlekette cephanesiz kalýrsýnýz. . . .

saygýlarýmla,
    Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr

Alýntý Originally Posted by aydin65 Yazýyý Oku
    Kim/ kimler miþ sahibi limanlarýn Sayýn Somers bir bilginiz vamý?
    Sayýn aydin, Ofer ailesini de araþtýr… Kutmanýn bunlarla birlikte yükseliþini ve kutmanýn bunlarýn parasýný dolaþýma sokmasýný haa ne tesadüftürki ofer ailesinin çocuðu royal caribbean cruises yönetiminde yer alýyor…

Kýsacasý limanlar emanet ve sahibine iade edilecektir ve o da bu firma olacak gibi… sayýn beþiktaþ bak hiç yorum yapmýyor bence biliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

3. Siz bu þekilde düþünebilirsiniz ama eðer dediðiniz gibi olsaydý corona döneminde yaþadýðý sýkýntýlarý yaþar mýydý. Örneðin Antalya gibi bir limaný satmak zorunda kalýr mýydý. Six Street anlaþmasýný o koþullarda yapmak durumunda kalýr mýydý?

Alýntý Originally Posted by Somers Yazýyý Oku
    Sayýn aydin, Ofer ailesini de araþtýr… Kutmanýn bunlarla birlikte yükseliþini ve kutmanýn bunlarýn parasýný dolaþýma sokmasýný haa ne tesadüftürki ofer ailesinin çocuðu royal caribbean cruises yönetiminde yer alýyor…

Kýsacasý limanlar emanet ve sahibine iade edilecektir ve o da bu firma olacak gibi… sayýn beþiktaþ bak hiç yorum yapmýyor bence biliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

4.  Alýntý Originally Posted by Kaizerrr Yazýyý Oku
    Siz bu þekilde düþünebilirsiniz ama eðer dediðiniz gibi olsaydý corona döneminde yaþadýðý sýkýntýlarý yaþar mýydý. Örneðin Antalya gibi bir limaný satmak zorunda kalýr mýydý. Six Street anlaþmasýný o koþullarda yapmak durumunda kalýr mýydý?
    Sayýn Kaizerrr Antalya Limanýnýn satýþý para gerektirdiði için deðildi, o þartlarda öyle olmalýydý ki Antalya Limanýnýn satýþý Holdingin üzerindeki bir gücün isteðiyle olmuþtur. Çünkü Çinli bir fon Antalya Limanýnýa daha yüksek bir bedel vermiþti. Ama Katar'a satýlmasý uygun görüldü. Yine Baþkentgaz doðalgaz davasýnýn neden sonuçlanmadýðý konusu, Sizinde bildiðiniz gibi þirket lehine karar verilmiþ, Ama ne hikmettir Þirket lehine onaylanmýyor. hep bir bahane ileri sürülüyor. Ben bu kararýn bilinerek ötelendiðini düþünüyorum ki sonuçta þirketin cebine 50 milyon dolar yasal faizleriyle girecek. Sanýrým bunu sayýn patron istemez herhalde.. Neyse..
    Glyho ve iþtiraklerinde her türlü uygunsuzluklar var. Mesela yatýrým fonlarý 23 Tl den Naturelgaz hissesi aldý ve þuan hisse 15 Tl civarý.Sanýrým Yatýrým fonlarýna satýlan hisseler bir þekilde küçük yatýrýmcýdan çýkarýlacak. Bu patronlar ve tahta yapýcýlar kendilerini çok uyanýk, bizleri afedersiniz çok Aptal zannediyorlar ya buna üzülüyorum.. Yoksa þahsen benden aldýklarý dualarla bu fiyat hareketlerinde kimin katkýsý varsa Allah onlarýn yardýmcýsý olsun.
    Geçenlerde sayýn beþiktaþk'ýn bir yorumu vardý. Misafirin evinde ev sahibinin isteði dýþýna çýkýlmaz gibi. Yahu ev sahibi 24 senedir beni kandýrýyor, saðlýðýmýzý paramýzý çalýyor. Þimdi biz ne yapalým. Yoksa ...... alýp peþine mi gidelim. Bir bunu düþünmedim..Bir gün bun da yaparým.. Bu iþin þakasý yok...

Alýntý Originally Posted by Kaizerrr Yazýyý Oku
    Siz bu þekilde düþünebilirsiniz ama eðer dediðiniz gibi olsaydý corona döneminde yaþadýðý sýkýntýlarý yaþar mýydý. Örneðin Antalya gibi bir limaný satmak zorunda kalýr mýydý. Six Street anlaþmasýný o koþullarda yapmak durumunda kalýr mýydý?
    Antalya limanýný kime sattý ? QTerminals firmasýna satýlýyor katar fonunu destekleyen rothschild, arkasýndaki ingiltere matruþka gibi kurcala kurcala bitmez... kýsacasý ingiltere ve rorhschilddan habersiz katar Türkiye ye 1 dolar yatýrým yapamaz...

6. Kurtman tahta da yine destan yaziyor. Bu adamla baþ etmek gerçekten zor. Ýstanbul portföy elinde olduðu sürece kimse bununla baþ edemez

7. Haftanýn analizi. . . . . . .

Hayýrlý sabahlar, hayýrlý hafta sonlarý bu aralar biraz yoðun olduðum için cok fazlaca yazamýyorum ama bugun biraz derinlemesine laflayalým dedim. . . . ilk basta grafikciler için grafiðimizi ekleyelim ve onun ustune sohbete devam ederiz. . . .

https://invst.ly/12i1lz

Yukardaki grafiktede görulduðu gibi býcak sýrtýnda gezinen bir global var. . . . Tahtaya hiç bir sert tepki gelmemesi

1. Hesapladýðýndan fazla mal kaptýrmasý

2. Baskaca planlarý olmasý

3. Beklediði malýn gelmemesi

4. Halka arzlara para aktardýðý ve acelesi olmadýðý için beklemede kalmasý

vs vs vs seklindede deðerlendirilebilir. Satýs baskýsýnýn (arka arkaya bu kadar gun dususun) sonuna gelinmesi gecmiþ hareketlerinden takip edilebilir. Dun aksam itibarýyla carnival cruise, royal cara. norwegian gibi dunya cruise devlerinin yuzde 3 ila 7 civarýnda yukseliþlerini görduk. hatta bizim liman bile londrada yuzde 3 kusur artýsla yýlýn zirvelerine yakýn yerde dolasarak kapanýs yaptý. þimdi bir seyleri net bir sekilde anlamak gerek. tahtacýnýn istediði mal gelmediði içinde olsa, israil savasýnýn gerilimide olsa bu baský bir yerde son bulacak. tabi herkesin acý eþiði farklý ama net olan bir sey var faiz artýslarýnýn dunyada sonuna gelindiði bu surecte limanlarýn full calýstýðý bir surecte dolarýn kontrol lu baský içersinde fiyatlanarak aþýrýlýktan uzak olduðu bir surecte bazý fonlarýn karlarý cebe koymak için satýs yaptýðý, sene sonu hesaplarýnýn yapýldýðý bir dönemecte yasanýlan surec biraz sancýlý gecmekte. . . . . ama sancý olmadan da doðum olmaz. Bazýlarýnýn býktýrdý yeter dediðini duyar gibiyim. . . iyide kabaca 11.5 dan alan 12.5 dan satsa bu yuksek faiz ortamýnda bile en az 2 ayýk banka faizi kadar getiri yazar. buda az buz bir rakam deðil.

sonuc. . . . ..Halka ýrz edilen 3 kaðýt oldu bu hafta. . . pes yani arkadas 3 tane kaðýt ayný tarihte halka IRZ mý edilir. haliyle millet parayý oraya kaydýrýyor. ve endeks olarakda bazýlarý beðenmesede GLOBAL olarakda grafikde görulduðu uzere desteðinde durabilmeside baya bir iþ.ve aslýnda fiyat asaðý tatlý tatlý salarken aslýnda alan sataýnýn ayný adam olmasýný gectik ayný kurumdan olmasý cok manidar. yani sýrf tahtada iþlem görunsun diye ay ný kurumdan koyup ayný kurumdan malý anýnda alýyor.

Ofer konusuna gelince burda o hususu cokca yazdým dunyada stratejik hiç bir iþ dalýný yahudilerin kontrolu dýsýnda sahiplenemezsiniz. adamý yerler. (para anlamýnda) þimdi benim mehmetcik bir sabah uyandý ve liman iþine gireyim dedi ve dunyanýn en buyuk yolcu limaný iþletmecisi oldu. . . . . Bende yedimmmmm. . . . . . yahu paran bile olsa sana satmazlar ama bizim mehmetin parasý yokken birileri para verip kriz varken batmasýna engel olup bide yeni yeni limanlar almasýna izin veriyorlarsa tek kelime ile ADAMLARa calýsýyor olduðunuz içindir. NOKTA

saygýlarýmla
    Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr

8.  Alýntý Originally Posted by beþiktAÞK Yazýyý Oku
    Haftanýn analizi. . . . . . .

Hayýrlý sabahlar, hayýrlý hafta sonlarý bu aralar biraz yoðun olduðum için cok fazlaca yazamýyorum ama bugun biraz derinlemesine laflayalým dedim. . . . ilk basta grafikciler için grafiðimizi ekleyelim ve onun ustune sohbete devam ederiz. . . .

https://invst.ly/12i1lz

Yukardaki grafiktede görulduðu gibi býcak sýrtýnda gezinen bir global var. . . . Tahtaya hiç bir sert tepki gelmemesi

1. Hesapladýðýndan fazla mal kaptýrmasý

2. Baskaca planlarý olmasý

3. Beklediði malýn gelmemesi

4. Halka arzlara para aktardýðý ve acelesi olmadýðý için beklemede kalmasý

vs vs vs seklindede deðerlendirilebilir. Satýs baskýsýnýn (arka arkaya bu kadar gun dususun) sonuna gelinmesi gecmiþ hareketlerinden takip edilebilir. Dun aksam itibarýyla carnival cruise, royal cara. norwegian gibi dunya cruise devlerinin yuzde 3 ila 7 civarýnda yukseliþlerini görduk. hatta bizim liman bile londrada yuzde 3 kusur artýsla yýlýn zirvelerine yakýn yerde dolasarak kapanýs yaptý. þimdi bir seyleri net bir sekilde anlamak gerek. tahtacýnýn istediði mal gelmediði içinde olsa, israil savasýnýn gerilimide olsa bu baský bir yerde son bulacak. tabi herkesin acý eþiði farklý ama net olan bir sey var faiz artýslarýnýn dunyada sonuna gelindiði bu surecte limanlarýn full calýstýðý bir surecte dolarýn kontrol lu baský içersinde fiyatlanarak aþýrýlýktan uzak olduðu bir surecte bazý fonlarýn karlarý cebe koymak için satýs yaptýðý, sene sonu hesaplarýnýn yapýldýðý bir dönemecte yasanýlan surec biraz sancýlý gecmekte. . . . . ama sancý olmadan da doðum olmaz. Bazýlarýnýn býktýrdý yeter dediðini duyar gibiyim. . . iyide kabaca 11.5 dan alan 12.5 dan satsa bu yuksek faiz ortamýnda bile en az 2 ayýk banka faizi kadar getiri yazar. buda az buz bir rakam deðil.

sonuc. . . . ..Halka ýrz edilen 3 kaðýt oldu bu hafta. . . pes yani arkadas 3 tane kaðýt ayný tarihte halka IRZ mý edilir. haliyle millet parayý oraya kaydýrýyor. ve endeks olarakda bazýlarý beðenmesede GLOBAL olarakda grafikde görulduðu uzere desteðinde durabilmeside baya bir iþ.ve aslýnda fiyat asaðý tatlý tatlý salarken aslýnda alan sataýnýn ayný adam olmasýný gectik ayný kurumdan olmasý cok manidar. yani sýrf tahtada iþlem görunsun diye ay ný kurumdan koyup ayný kurumdan malý anýnda alýyor.

Ofer konusuna gelince burda o hususu cokca yazdým dunyada stratejik hiç bir iþ dalýný yahudilerin kontrolu dýsýnda sahiplenemezsiniz. adamý yerler. (para anlamýnda) þimdi benim mehmetcik bir sabah uyandý ve liman iþine gireyim dedi ve dunyanýn en buyuk yolcu limaný iþletmecisi oldu. . . . . Bende yedimmmmm. . . . . . yahu paran bile olsa sana satmazlar ama bizim mehmetin parasý yokken birileri para verip kriz varken batmasýna engel olup bide yeni yeni limanlar almasýna izin veriyorlarsa tek kelime ile ADAMLARa calýsýyor olduðunuz içindir. NOKTA

saygýlarýmla
    Selamlar, Sayýn besiktask yaptýðýnýz yorumlarla benim gibi eski yatýrýmcýlara haksýzlýk yapýyorsunuz. Hisse fiyat kazancý orneginde 11,5 TL 12,5 TL örneði verip 2 aylýk banka faizinden daha fazla olduðunu ileri sürerek, bu hissedeki uzun vadeli yatýrým yapan eski yatýrýmcýlar için f/k deðerinin 1000TL olmasý gerektiði yorumunu da yapan sizdiniz. Ha þunu demenizi bekler, hatta isterdim de tahta yapýcý ve patron oyunu eski yatýrýmcýlar üzerine kurmuþ ki sonuçta günlük yapýlan iþlemler ayný ekip iþi..
    Ben þunu merak ediyorum. MK arkasýndaki güç Yahudi de bunun arkasýndaki Türk gücü kim. Sonuçta gemi ticaretiyle uðraþan ve siyasetin içinde olan hepimizin tanýdýðý simalar var. Ne dersiniz

Sayfa 117/288 ÝlkÝlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •