11,5 dan 12,5 a gidip %10 peþinde koþarken soluðu 10 lu rakamlarýn altýnda alýp %20 zarar yazma olasýlýðý daha yüksek.
Tarihinin en iyi dönemini geçiriyor, nakit yaratýyor, yurtdýþýndan ülke içinde kimsenin borçlanamadýðý oranlardan kredi kullanýyor, limanlar full çekiyor,,, falan-filan.
Sonuç her gün düþüyor😀
Altýn kural neydi ?. . . . .
Ýsyanlar. . . . .tahammulsuzlukler. . . . .sinirler gerilmiþse sýkýntý yokkkkk. . .))) minnak minnak alýma devam zira tahta kupkuru. . . . .
NOT. . . Malýmýda 12.5 da vermem o sadece bilgi notu olarak eklenmiþ bir rakam
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yukariya dönüþ bu hafta teyit alir..Yil sonu 15 cok mümkün...
Borsa, uzun vadeli bir yatýrým aracý.
Ey gidi günler be... 0,60 TL ye Glbmd almadýk. Þu an 41 TL.. Kim inanýrdý, bir gün buralarý göreceðini.. Þimdi nasýl biliyor, nasý?l böyle neredeyse %100isabetli karar alýyor diye sormayacagim , zaten sorsam kacamak cevap veriyor ..sayýn besiktask eski yatýrýmcýlar için bir hesap yapýp bizi kurtaracak hisse fiyatýnýn yaklaþýk 1000TL hesabýný yapmýþtý. Bunu unutamam..Bunu neden söyledim. Bugün Glbmd fiyatýný gördüðümde aklýma geldi.. Ama ben bu yaþanan süreçte bu fiyatlar için bile asla bu kötü anýlarýn yaþanmasýna degmeyecegini düþünüyorum.
Son olarak sayýn besiktask daha önce dile getirdiniz. Allah düþmanýmin baþýna bile vermesin. Acaba bu hisseden para kazanmak için kanser olmalý, hangi hisse fiyatlamasi içindi. Gerçekten merak ettim.
Sn gundem,
Olaylara duygusal yaklaþmayýn. Bakýn bu bir haftada arbitraj fýrsatlarýndan faydalanmak için istemeden bir kaç tahtanýn ayarlarýný bozmuþ olabilirim.. Sonucta izlemede olduðum Baska bir kaðýt daha fazla dusunce burayý satýp onu alýp bu sekilde malýmýzý artýrma yoluna gittim. Bu dýsardan bakýnca kolay görunsede ciddi stres ve risk içeriyor. Yani olaylar senin anladýðýn gibi geliþmiyor.... Bizde kýrk takla atýyoruz. Anlayacaðýn hayat herkes için zor.
Saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri