Originally Posted by
gundem
Sayýn beþiktaþk siz içtenlikle(öyle olduðuna inanmýyorum) bir yatýrýmcýnýn gerilmesini, kasýlmasýný istiyorsanýz maalesef üzgünüm..Þahsen ben alýþtým, aslýnda benim için hisse fiyatýnýn yükselmesi ile gerilir kasýlýrým. Çünkü ne olacak diye düþünürüm. Bence burada yatýrýmcý pskolojisi konusunda hata yapýyorsunuz.
bazen sizin ve arkadaþlarýnýzýn, hissedeki küçük yatýrýmcýlarýn zarar etmesinden mutlu olduðunuzu düþünmüyor deðilim. Belki trader'larýn bu anlayýþta olmasý doðru olabilir. bu durumu asla tasvip etmem yalnýz saygý duyarým.
Bakalým bu oyunun sonunda ne olacak.ben þahsen patronun herþeyi kaybetmesini, yada sahip olacaðý güzelliklerei görememesini çok isterim ki ancak ve ancak yaptýklarýnýn belki bir nebze olsun cezasýný çekmiþ olur. Neyse ne demiþler "hayat yalan sende gel oyalan" bizim yaptýðýmz zaten bu deðil mi. Vesselam..
Aklýma gelmiþken sizin gibi birisinin zarar eden bir yatýrýmcýnýn durumundan mutlu olmamasý gerekir ki bu konuda bazý þeylerin yatýrýmcý tarafýndan yaþanmasý gerekir paylaþýmýnzý hiç doðru ve etik bulmamýþtým. Ben þahsen sizin baþýnýza gelse üzülürüm... saygýlarýmla...
sn gunden,
Garanti para (kazanc) eþittir FAÝZ. . . . . . garanti bir sey yok. . . . . .birinin kazanmasý için birinin kabetmesi lazým. . . . . . bakýn birisi eðer para kazanýyorsa bu alemde birisi kaybediyor olduðu içindir. bunu artýk özumseyin. . . . bu yuzden birisi kaybederken sevinme olayýna cok takýlmayýn.. . . . . ayrýca patron zaten bir emanetci adam (ablamýz) zaten gununu gun etme derdinde. . . .þunu asla unutmayýn
SERVET hamallýðýný yaptýðýnýz mallarýn toplamý. . .
RIZIK ise bu mal toplamýndan nasibinizdir. sonucta kimse servetiyle mutluluðu aramasýn. aksam yediðin lokma seni mutlu ediyorsa zaten sen zenginsindir.
saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri