-
Oncelikle iyi aksamlar her zaman oldugu gibi piyasa arti biz eksi kapadik.Secim oncesi faizlerin 500 baz puan artmasi piyasa icin onemli bi karar, enflasyonu dusurmede kararliyiz mesaji verdi Merkez bankasi .Bizim icin zorlu bir surec basliyor secimden sonra faizlerin 500-1000 baz puan daha articagini dusunuyorum… Gelelim bizim hisseye patron faizlerin artacagini biliyor bunu kullanicaktir.Disaridan para sokup hisseyi goturucegini dusunmuyorum zorlu bi doneme girdik. Ya malimizi kaybetmeden sahip cikicaz ya da baska hisselere yatirim yapicaz.En az 6 ay bizim hissede hareket olucagini dusunmuyorum, baski yapip faizlerin yuksek olmasini kullanip mal almaya calisicak patron. Belki secim oncesi faiz artisindan dolayi yabanci kurumlar Turkiye’nin notunu yukseltip guzel raporlar yayinlayabilir.En buyuk beklentimiz bu kaldi onumuzde ki donemde ama gercekleride gormek lazim. Yabanci yatirimci Turkiye’ ye gelmezse ne olucak? Patron disaridan para koyup neden hisseyi gotursun ? Bunlari dusunurek yatirimlarimizi yapalim iyi aksamlar … ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri