Originally Posted by
zigana
Reis Kutman oyunu çok sert ve acýmasýz oynuyor. Bunu anlatmaya çalýþýyorum dünden beri. Mal toplu diyorsun ( bana gorede öyle) neden hala bu kadar yatýrýmcýsýný eziyor. Bu yatýrýmcý gemi su alýp batarken kaçmadý bedelliye katlandý biraz gülmek istemesi suç mu ? Yani nankörlük yapýyor kutman ortaklarýna.
Ben ofer filan bilmem þu an kaðýt üstünde sahip belli. Beni ilgilendiren kýsmý yatýrýmcý olarak kar zarar durumu. Ama ben sürekli zarar ediyorsam ki iþler iyi iken demek ki ortaðým paramý çalýyor demektir.
Son olarak Kutman çok ama çok ayýp ediyor ve zaten zayýf olan itibarýný kökten yok ediyor. Çok ah aliyor.
1. Bu oyunun karakteri böyle %80 kaybetmeden gerisi para kazanamaz.
2. Yatýrýmcý ezilmek istiyorsa adam ne yapsýn. yok ezilmek istemiyorsa bu kaðýtta ne iþi var?
3. Bir insanýn yapacaðý en buyük hata kendine yalan söylemesi. Gemi batarken yatýrýmcý kaçmadý DEÐÝLLLLL. gemi batmayacak sanar Amatör yatýrýmcý. oysaki batar. iþte bunu kabul etmez ve malda kalýr. sonrada gemiyi terk etmedim diyerek avunur. öyle bir sey yok..
4. ÞÝRKETTTTTTTTT YATIRIMLARI BÝTMEDENNNNNN O ÞÝRKETTENNNNNNN COKKKKKK FAZLAAAAAAA BEKLENTÝNNNNNNN OLMASINNNNNNNNNNN. BU MEVZUYU DA DAHA FAZLA UZATMAYINNNNNNNNNNN. BU BÖYLE BÝLÝNEEEEEEE.
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri