Originally Posted by
zigana
Dün yatýrýmcý iliþkileri ile görüþtüm. Delist olayý kesin dedi. Þöyle ki yönetim kurulu kararý olmasý yeterliymis. Ýsterse çaðrý bile yapmadan borsaya kapalý bir þirket haline gelebiliyor dedi. Yani yönetim kurulu kararý olmasý yeterli dedi. Hisselerini vermeyenler borsaya kapalý bir þirkette ortaklýðý devam edecekmis. Eðer dediði doðruysa kapalý bir þirkete bence kimse ortak olmak istemez.
Sayýn Besiktask yorumunuz nedir ?
Eðer kendilerini uzmeyecek kadar hisse dýsardaysa o zaman vay londradakilerin basýna geleceklere. . . . . . sonucta eðer delist kararý bir þirket için cok prestijli bir hareket olmaz. bknz kent gýda bile nerdeyse yok hisseyle borsada durmaya devam ediyor ve sacma sapan fiyatlarla iþleme devam ediyor. sonucta eðer delis kararý verir ve aðalarýn istedikleri fiyattan bu malý vermezsen sonra gider yalvara yalvara vermeye calýsýrsýn ama artýk kaça ve ne zaman verirsin allah bilir. sonucta istedik vermedin þimdi ne ok yersen ye diyebilirler iþte bu yuzde delist kararý alýnacaksa önce dýsardaki mal imde ve ne kadar ona bakacaklar genel kurul toplantýsýnda ayný masada oturmak isteyeceklermi? vs vs vs bir suru muhabbet var ama sonucta eðer þirket delist yani borsadan cekilecekse KY ya satmaktan baska care yok.
saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri