-
Delisting tamamlandı ama 1 Ağustos gün sonu itibarıyla yapılan açıklamaya göre , öncesi 58 civarı olan sahiplik %63-64 oldu. Açıklanan fiyattan çağrıya katılan pek olmamış gibi. Amaç halka açık statüyü sonlandırıp bürokrasiden kurtulmaksa, o yerine geldi. Ve fakat, amaç hisseye dönüştürülen ve yaklaşık GPH’ın %10’una tekabül eden payı açıklanan fiyattan almak ise, orada zorluk olmuş gibi. Nihai sonucu haftaya detaylı açıklamada görürüz artık. Hayırlısı…
-
Delisting olabilmesi için min %75 sahiplik olmalıydı. Bu şartlarda bildiğim kadarıyla olamaz.%5 bu fiyattan satarım kottan çıkacaksan demiş. Anladığım kadarı ile.
-

Originally Posted by
Ozy
Delisting olabilmesi için min %75 sahiplik olmalıydı. Bu şartlarda bildiğim kadarıyla olamaz.%5 bu fiyattan satarım kottan çıkacaksan demiş. Anladığım kadarı ile.
GPH 09.08.2024 saat 08 itibari ile LSE kotundan çıktı.
https://www.investegate.co.uk/announ...ading-/8358929
-

Originally Posted by
LiRon
Delisting tamamlandı ama 1 Ağustos gün sonu itibarıyla yapılan açıklamaya göre , öncesi 58 civarı olan sahiplik %63-64 oldu. Açıklanan fiyattan çağrıya katılan pek olmamış gibi. Amaç halka açık statüyü sonlandırıp bürokrasiden kurtulmaksa, o yerine geldi. Ve fakat, amaç hisseye dönüştürülen ve yaklaşık GPH’ın %10’una tekabül eden payı açıklanan fiyattan almak ise, orada zorluk olmuş gibi. Nihai sonucu haftaya detaylı açıklamada görürüz artık. Hayırlısı…
1 Ağustos trihindeki %63-%64 sahiplik bilgisine nereden ulaştınız? Ben bulamadım. Ayrıca kottan çıkış 9 Ağustosta gerçekleşti, yani 1 Ağustostan 8 gün sonra.
-
2 Ağustos’ta Londra borsası açıklama platformunda resmi açıklamaları vardı. Delist olduğu için bilgi notuna erişemedim. Tabi sonrasındaki bir haftada ne oldu bilmiyoruz. Hafta başı detaylı kap açıklaması gelir herhalde. Orada öğreniriz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri