Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 209/288 ÝlkÝlk ... 109159199207208209210211219259 ... SonSon
Arama sonucu : 2302 madde; 1,665 - 1,672 arasý.

Konu: GLYHO- Global Yatýrým Holding

1.  Alýntý Originally Posted by gundem Yazýyý Oku
    Selamlar.. Bu hisse özelinde hisse fiyatýndan daha önemli kafamý kurcalayan konular var. Mesela;
    1- GpH londra borsasýndan çýkarýlma kararýnýn alýnmasýnda ana etken ne olmuþtur, ya da kimler?; kýsaca hangi güç olmuþtur.
    2- Olasý Gph satýlmasý durumunda eðer Glyho diye bir þirket borsada iþlem görecekse lokomotif sektör ne olur.
    Son olarak bir konu hakkýnda görüþümü söyleyip bitirmek istiyorum. Bu hissede 1 hisse dahi olsa bu þirketin ortaðýyým. Bu þirkette yatýrýmcý olduðum süre içerisinde vücudumun her yerine iþlemiþ baskýyý her platformda görüyorum. Þahsi görüþümdür ki bu baskýnýn nedeni burada yazýlan sonuçlar asla olamaz. O zaman aklýma þu geliyor; Sayýn patronu ve tahta yapýcýyý bu þekilde oyunu oynamasýna iten beklenti nedir? sanýrým eðer bu hissede yatýrým yapan yatýrýmcýlarýn bunu düþünmesi gerekir. Saygýlarýmla...
    Paraya ihtiyac vardý o zaman ama bu para kredi tarzý olmamasý gerekiyordu, abilerde lobdrada buyukbabalarýna basvurdu dumenden bir halka IRZ planý ve sonuc parayý alýp deðirmeni döndurduler. iþleri bitti cýkacam dediler iþ bitti.

gph ana þirketten kopmadýki lokomotif sektör ne olur diye sormak anlamsýzýn anlamsýzý. GLYHO için deðiþen hiç bir sey yok.

patron ve tahta yapýcýnýn senden benden varký yok. oda para kazanmak için yapýyor butun bu iþleri cok kafaya takýlacak ve bunu dusununce filozof olacaðýn bir durum yok. takma kafaya bukadar. Umarým aydýnlatabilmiþimdir.

Sevgili aysha bosver bunlarý (hisse iþlerini) ocak subatta da flodidadayým varsa vizen senle bir cruise turu yapalým bakalým bizim limanlar ne durumda?

saygýlarýmla
    Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr

2.  Alýntý Originally Posted by beþiktAÞK Yazýyý Oku
    Paraya ihtiyac vardý o zaman ama bu para kredi tarzý olmamasý gerekiyordu, abilerde lobdrada buyukbabalarýna basvurdu dumenden bir halka IRZ planý ve sonuc parayý alýp deðirmeni döndurduler. iþleri bitti cýkacam dediler iþ bitti.

gph ana þirketten kopmadýki lokomotif sektör ne olur diye sormak anlamsýzýn anlamsýzý. GLYHO için deðiþen hiç bir sey yok.

patron ve tahta yapýcýnýn senden benden varký yok. oda para kazanmak için yapýyor butun bu iþleri cok kafaya takýlacak ve bunu dusununce filozof olacaðýn bir durum yok. takma kafaya bukadar. Umarým aydýnlatabilmiþimdir.

Sevgili aysha bosver bunlarý (hisse iþlerini) ocak subatta da flodidadayým varsa vizen senle bir cruise turu yapalým bakalým bizim limanlar ne durumda?

saygýlarýmla
    Sayýn beþiktaþk cevabýnýz için teþekkür ederim. ama sizin verdiðiniz cevap bana göre; (sýradan sen ne anlarsýn, sen küçük yatýrýmcýsýn sana daha fazlasý gerek deðil) tarzýnda bir cevap olmuþ. ama yine dediðim gibi cevap verme nezaketinde bulunduðunuz için teþekkür ederim.
    Sayýn beþiktaþk ve deðerli arkadaþlar ; Ben özellikle GPH Londra borsasýndan çýkýþýnýn mutlaka önemli bir nedeni olduðunu düþünüyorum zaten bunun cevabý sizde sizlerde olsa burada söyleyeceðinizi de düþünmüyorum. Sonuçta sizin kazanmanýz için benim gibi sindirilmiþ, yýldýrýlmýþ özellikle de küçük yatýrýmcýlarýn bu hissede ve bu platformlarda gerektiðimiz zamanýn dýþýnda olmamasý gerekiir diye düþünmekteyim.
    Daha önceleri bu platformda dile getirildiði gibi bende Glyho ve iþtiraklerinde hisselerin toplu olduðuna %100 eminim. Zaten hisseler büyük gücün elinde olmasaydý bu hareketleri asla yapamazlardý. Yahu daha yeni; 30 adet GLYHO hissesi almak için 3 defa emir fiyatýný deðiþtirdim(yükselttim)ve en sonda inat ettim ve belki de gün içerisindeki kapanýþ fiyatýnýn üzerinde aldým. Demek ki tahta yapýcý bu adet hissenin alýnmasýndan bile rahatsýz oluyor. Bu konuda da hemen hemen eminim.
    Bu hissede en eski; yýlmýþ ve yorulmuþ bir küçük yatýrýmcý olarak sayýn MK zamana oynadýðýna inanýyorum. Þöyle geçmiþte bu hisse özelinde hisse fiyatýnýn artmamasýna neden olarak gösterilen geliþmeleri düþününce kendi kendime soruyorum ileride acaba ne olur da bu hisse yine baskýlanýp bu þirketin iyi hali bize gösterilmez. Artýk bende hep kötüyü düþünür oldum. Sonuç olarak kendime ileride bu hissenin hakkettiði fiyata gelmemesi için neden arýyor durumdayým.
    Daha önce bu hissedeki hisselerimin büyük bir bölümünü sattýðýmý dile getirmiþtim. Þu an yaptýðým yatýrýmým daha önceleri sahip olduðum hisselerinin çok daha fazlasýný yerine koyarým düzeyindedir.(müsaade edilirse) Þuan ki þartlarda ufak alýmlarým dýþýnda bu þirkete yatýrým yapmayý düþünmüyorum. Ama ufak ufak alýmlarýmdan da vazgeçmeyeceðim ki bu hisselerimi sayýn KM ölene kadar saklayacaðým.. Benim için milat eðer görürsem o gündür.. Artýk Ya Nasip.. Saygýlarýmla...

3. sevgili gundem,

Çýk þu butun dunya bana karsý herkes kötu bir ben masum iyi cocuk travmasýndan. bizim milyonluk hisselerin bile kutmanýn gözunde deðeri yokken sen 1, 100, 1000 lot için niye bu kadar kafaya takýyorsun? anlýyorum elinde deðil ama sen artýk kendine iþkenceyi standart haline getirmiþsin bak elin oðlu mega polietilende 20 gundur ne azaplar cekiyor taban taban yiyorlar satma sanslarý bile yok. senin bu imkansýzlýðýn hiç olmadý sonucta kendi tercihlerinin bedelini öduyorsun. ahmet ölsun mehmet ölsun demenin anlamý yokki. . . . .heeeee o iþde allahýn iþi kimin kimden önce gideceðide belli deðil ama bu iþler öyle yurumuyor.
    saygýlarýmla
    Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr

4.  Alýntý Originally Posted by beþiktAÞK Yazýyý Oku
    Bir kere daha aþkitom beni teyit etti. Dedikten sonra. 50 cent cýrt diye cizilebiliyormuþ bir kere daha sahit olundu. 053x usd cent beni umutlandýran bir yerdir gevseme yapýlsa dahi tahtacý yukarýyý istiyor dusus lerde sýnýrlý yukseliþlerde daha atak. Sonuç. Hele Bi su ovp de cýksýn ortaya duruma göre tahtacý daha cesur olacaktýr.
    Saygýlarýmla
    Reis ovp çýktý sizce tahtaya pozitif yansýr mý daha cesur olur demiþtin tahtacý yukarý istiyor demiþtin bu ovp beklediðin gibi mi güzel mi bir yorum alsak mümkünse þimdiden teþekkürler

5.  Alýntý Originally Posted by beþiktAÞK Yazýyý Oku
    sevgili gundem,

Çýk þu butun dunya bana karsý herkes kötu bir ben masum iyi cocuk travmasýndan. bizim milyonluk hisselerin bile kutmanýn gözunde deðeri yokken sen 1, 100, 1000 lot için niye bu kadar kafaya takýyorsun? anlýyorum elinde deðil ama sen artýk kendine iþkenceyi standart haline getirmiþsin bak elin oðlu mega polietilende 20 gundur ne azaplar cekiyor taban taban yiyorlar satma sanslarý bile yok. senin bu imkansýzlýðýn hiç olmadý sonucta kendi tercihlerinin bedelini öduyorsun. ahmet ölsun mehmet ölsun demenin anlamý yokki. . . . .heeeee o iþde allahýn iþi kimin kimden önce gideceðide belli deðil ama bu iþler öyle yurumuyor.
    saygýlarýmla
    Sayýn beþiktaþk az önce çok þeyler karalamýþtým ama vazgeçtim. Deðmez inanýn çok para kazanmaya bile.. Ama glyho ve sayýn MK hakkýnda küçük yatýrýmcýlarýn neler yazdýklarýna söylediklerine bakýn, ben þahsen bu þekilde anýlmak istemezdim.Evet bir gün bu hisseden çok para kazancak insanlarýn Sayýn KM için ne methiyeler dzeceðini de yaþarsak hep birlikte göreceðiz. Ama ben o gün de sayýn KM'nýn benim gibi eski yatýrýmcýlara yaþattýklarý ve katlanmak zorunda kaldýklarý ,bir kýsmýnýn aile yuvalarýnýn bozulduðu bir yaþama neden olduðu için hep azap çekeceðine inanýyorum.
    Son olarak bu hisse özelinde benim uðramýþ olduðum zararýn nedeni basýn yayýn organlarýnda söz verip yapmadýklarýyla sayýn MK'dýr.. Saygýlarýmla...

6.  Alýntý Originally Posted by clastobar Yazýyý Oku
    Reis ovp çýktý sizce tahtaya pozitif yansýr mý daha cesur olur demiþtin tahtacý yukarý istiyor demiþtin bu ovp beklediðin gibi mi güzel mi bir yorum alsak mümkünse þimdiden teþekkürler
    Ovp Yi daha gercekci buldum. . . . . Bu nedemek? Beklenen enflasyon beklenen iþsizlik beklenen buyume vs vs Bunlar piyasanýn beklentisiyle ne kadar uyumlu ise piyasa yapýcýlar hukumetin siyaset deðilde ekomi gözluðule baktýðýný dusunur ve daha kabul edilebilir bulur. Bu ne getirir? faiz dusurmede, diðer ekonomik kararlarý felan alýrken daha akýlcý hareket edileceðini ehh buda sonucta memlekete para sokacak yabancýlar için olmaz ise olmazlardýr. ama bir sey daha var piyasa faizin konforlu alanýný seviyor ve bu borsa özelinde baský yaratýyor. yani sonucta buyuk sermaye bizim gibi tahtalarý nispeten sýð kaðýtlara para sokmanýn sýkýntý ama cýkmanýn daha buyuk sýkýntý olduðunu biliyor bu yuzden cok cok cok secici ve doðru zamana oynamak istiyorlar. Bu ne demek? bu aðalarýn banakaya para cekmeye gideceklerini ama o arada para cekmeden önce amerikaya da bir göz atacaklarýný (orayýda kaale alacaklarýný) bize hatýrlatýyor. bu arada o kadar veri akýsý varki hazýr faiz yuksekken neden acele edeyim kafasýda bir taraftan aðýr basýyor. mesela amerika verile var. mesele fitch in not artýrma hikayesi var mesela israilin barýs anlaþmasý hikayesi var. var oðlu var gerci bunlar direk Bizim globali direk baðlayan seyler deðil ama sevgili KUTÝ oyunu kitabýna göre oynuyor. nasýlmý? gecen gun dedin duserken az cýkarken daha istekli. ve söyle bakýnca durum bu sekilde devam ediyor yani BÝZÝM GEZEGENDE DEÐÝÞEN BÝR SEY YOK. ama kafamýn kenarýnda cok kýsacýlar için bir genel piyasada son bir dökme calýsmasý gelirmi? diyede bir soru iþareti yok deðil.

saygýlarýmla

7.  Alýntý Originally Posted by beþiktAÞK Yazýyý Oku
    Ovp Yi daha gercekci buldum. . . . . Bu nedemek? Beklenen enflasyon beklenen iþsizlik beklenen buyume vs vs Bunlar piyasanýn beklentisiyle ne kadar uyumlu ise piyasa yapýcýlar hukumetin siyaset deðilde ekomi gözluðule baktýðýný dusunur ve daha kabul edilebilir bulur. Bu ne getirir? faiz dusurmede, diðer ekonomik kararlarý felan alýrken daha akýlcý hareket edileceðini ehh buda sonucta memlekete para sokacak yabancýlar için olmaz ise olmazlardýr. ama bir sey daha var piyasa faizin konforlu alanýný seviyor ve bu borsa özelinde baský yaratýyor. yani sonucta buyuk sermaye bizim gibi tahtalarý nispeten sýð kaðýtlara para sokmanýn sýkýntý ama cýkmanýn daha buyuk sýkýntý olduðunu biliyor bu yuzden cok cok cok secici ve doðru zamana oynamak istiyorlar. Bu ne demek? bu aðalarýn banakaya para cekmeye gideceklerini ama o arada para cekmeden önce amerikaya da bir göz atacaklarýný (orayýda kaale alacaklarýný) bize hatýrlatýyor. bu arada o kadar veri akýsý varki hazýr faiz yuksekken neden acele edeyim kafasýda bir taraftan aðýr basýyor. mesela amerika verile var. mesele fitch in not artýrma hikayesi var mesela israilin barýs anlaþmasý hikayesi var. var oðlu var gerci bunlar direk Bizim globali direk baðlayan seyler deðil ama sevgili KUTÝ oyunu kitabýna göre oynuyor. nasýlmý? gecen gun dedin duserken az cýkarken daha istekli. ve söyle bakýnca durum bu sekilde devam ediyor yani BÝZÝM GEZEGENDE DEÐÝÞEN BÝR SEY YOK. ama kafamýn kenarýnda cok kýsacýlar için bir genel piyasada son bir dökme calýsmasý gelirmi? diyede bir soru iþareti yok deðil.

saygýlarýmla
    Sayýn beþiktaþk siz ve sayýn KM çýkarý oluþana kadar bu hissenin gitmemesi için hep bir neden olacaktýr deðil mi?)) Benim 20 küsür yýllýk yatýrýmcýlýk sürecinde ben hep bunu gördüm.. Ýþin tuhafý da söyledikleriniz hep deðru ve çýkýyor. Zaten burada yazan ben hariç herkes sizin görüþünüze göre hareket ediyor orasý da iþin ilginç ve korkutucu tarafý... Yaratandan ötürü ben yine de sizi seviyorum..

8. Mete:
    Ooo Bülent büyükugur 1 milyon lot çekmiþ

Halka açýklýk 53.3 olmuþ....
    bu ara bi 20 civarý hareket gelebilir ...ve oqlarda bi süre yataya baglayabilir ...ucuz kaldýk ..ytd

Sayfa 209/288 ÝlkÝlk ... 109159199207208209210211219259 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •