-

Originally Posted by
MAHARAJ
18 lere çıkarken kaplumbağa gibi çıkıyordu 18 lerden düşerken ışık hızına bağladı. 1 ayda verdiğini 3 günde alacak gibi görünüyor
Benin için sorun yok, full portföy olmak için 17 ve 16 dan alışlarım olacak eğer oralara gelirse tabi
Endex bitik durumda. Satın alabileceği pozitif bir şey yok. Bilançolar berbat, glyho nun kıymetini bilmek lazım bu dönemde
Selamlar.. Sayın MAHARAJ sizin kötü niyetle yorum yaptığınıza inanmıyorum, yalnız bu şirketi, patronu ve tahta yapıcısını iyi tanımadığınızı yaptığınız yorumlarla gördüm. Bu tür yorumların küçük yatırımcıya istemdende olsa zarar verebieceğini düşünüyorum.
Benim 25 yılda bu hisse özelinde edindiğim tecrübe, bu şirket isterse Amerika'yı tekrar keşfetse dahi patron ve tahta yapıcı istemedikten sonra bu hisse hakkettiği değere gitmeyecektir. Artık bunu sizin ve herkesin net olarak görmesi gerekir. Sayın MAHARAJ s son günlerdeki şirketle ilgili gelişmeler ve patronun açıklamaları benim bu görüşümü desteklemiştir. Ayrıca ne büyük rastlantıdır ki; patron tarafından yapılan açıklamalar sonrasında dünya ve ülkemiz konjüktüründe hep bir olumsuz gelişmeler yaşandı ki artık bunun da patron tarafından kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Patronun benim hissede bir yatırımcı olarak bulunduğum zaman dilimi içerisinde şirketine yatırım yapan yatırımcıları geçirmediği sınav kalmadı diyebilirim..Patron ve tahta yapıcı çok acımasız ki sadece Allah bildiği gibi yapsın diyorum. İyi ki hisselerimin çoğunu satmışım. Artık bir süre küçük lot alımıma da ara vereceğim.
Sayın Patron her olumsuzluğu kendi lehine çeviren biri.Ben de bir yatırımcı olarak acaba sayın patron ne zaman ölür bunun hesabını yapıyorum.Artık kim öle kim kala..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri