Originally Posted by
gundem
Sayýn besiktask ben bir vaka deðilim, ha þunu söylerseniz size hak veririm. Borsa sizin düþündüðünüz bir yer deðil.bunu kabul ederim.
Siz yorumlarýnýzda hissenin hareket etmemesini haklý olarak bir nedene baðlýyorsunuz. Bende size cevap vereyim. Ve sormak isterim. Dünyada ve ülkemizde yaþanan olumsuzluklar hiç biter mi? O zaman size göre bu hisse ile ilgili ne açýklanýrsa açýklansýn (olumlu anlamda) siz ve diðer arkadaþlar tarafýndan hep bir gerekçeye sýðýnýlacak. Halbuki ben sizden þunu söylemenizi beklerdim. Sayýn gündem tahta yapýcý ve patron istemedik ten sonra yatýrýmcýnýn beklediði anlamda bir hareket olmayacak. Eðer böyle bir gün yaþanýrsa sayýn patronun menfaati böyle gerektiði için olacaktýr
Hisseye yatýrýmcý gelip gelmemesi konusu, bence bu konuya siz benden daha çok hakimsiniz. Ama bu konuyla ilgili sadece su kadarýný söyleyeyim. Geçenlerde sadece 30 hisse almak için 3 kez fiyat yükselttim.. Umarým ne demek istediðimi anlayabilmiþ sinizdir.. Saygýlarýmla
Borsanýn altýn kuralý. . . . . . . (TÝCARETÝN)
Mal alýrken kazanýlýr. . . . . . .
Niye gun içinde surekli alýsýný yukseltiyorsun? insanýn bir hedefi olur. . . . . malýn peþinden kosmak, kýz peþinde kosmaya benzer. sen kostukca o daha nazlanýr. . . . Biraz aðýrdan almak iyidir
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri