Selamlar... Ben de yaðýþlý bir günde karadenizin en güzel þehirlerinden biri Rize'den merhaba diyorum.. Ýnþallah herþeyin en güzeli GLYHO yatýrýmcýlarýn olur.
Sayýn KM'nýn katýlmýþ olduðu, holding tarafýndan paylaþýlan telekonferansý dinledim. Bu telekonferansta çok þeyler paylaþýldý, ama benim için paylaþýlan bilgilerden 1-2 tanesi daha ilginç ve dikkat çekiciydi. 1'si sayýn KM'nýn ara ara basýn yayýn organlarýný takip ettiði, basýnda her yazýlan þeye inanýlmamasý (olumsuz yazýlar için)gerektiði, bunun için de holdingin yatýrýmcý iliþkilerine ve kendisine(nasýl olacaksa

()ulaþýlmasý durumunda cevap vereceðini söylemesiydi. Diðer ise yanlýþ hatýrlamýyorsam telekonferansýn sonunda Naturelgaz ile ilgili söyledikleriydi. Naturelgaz konusunda Karadeniz gazý ve Türkmen gazý gündeme geldiðinde öneminin anlaþýlacaðýný söylemesiydi. Zaten Rize'de Naturelgazýn açýlýþýnýn Çay_kur'un fabrikalarýna LNG tedariki için açýlmayacaðýný düþünüyordum. Yanlýþ hatýrlamýyorsam Naturelgazýn Rize'deki açýlýþý için 50 trilyon para harcanmýþ ve bu açýlýþý Sayýn Cumhurbaþkanýmýz yapmýþtý.
Bu hissede artýk para buldukça küçük küçük lotlarla birikim yapýyorum. Daha önce belirtmiþtim, bu hissedeki ve iþtiraklerindeki yatýrýmýmý baþka alanlara kaydýrdým, þimdilerde ise sayýn KM'nýn bahsettiði, dile getirdiði yýllarý düþünerek hisse topluyorum(2032)Artýk ya Nasip..Hayatýn bundan sonra kime neyi nasýl göstereceðini bilemeyiz.
Bir yatýrýmcý olarak bu hisseye yatýrým yapmak holdingin 2032 yýllarýna kadar belirttiði koþullardaki beklentileridir. Evet benim açýmdan da herkesin açýsýndan da 2032 çok uzun ve daha önce sayýn KM ve tahta yapýcýnýn yaþattýklarý düþünülünce gerçekten çok zor..Bu zaman dilimi içerisinde ülkemizde ve dünyada yaþanmasý muhtemel olaylar büyük bir risk mi? evet. Ama benim bakýþ açýmla deðer... Saygýlarýmla...
Yer Ýmleri