Ýzleyebildiðimim kadarýyla Ünlü Menkul, 5 Martan bu yana her gün alým yaptý. Bu sürede aldýðý hisse yaklaþýk 8 milyon.
Ýzleyebildiðimim kadarýyla Ünlü Menkul, 5 Martan bu yana her gün alým yaptý. Bu sürede aldýðý hisse yaklaþýk 8 milyon.
Glyho geri alým açýkladýðýnda fazlasý ile alýyor bence bu alýmý da yapacaktýr… benim korkum alým olasýya kadar baský olur mu, Ya da bu mallar zaten toplu özel emir ile mi alýnacak, tahtadan mý alýnacak vs gibi sorular… neresinden bakarsak bakalým iyi bir haber belki emanetçisine devretmeden önceki son hazýrlýklardýr, bu lotlarla da bir planý vardý holdingin.. anlýk fibo düþüþ ve çýkýþlar illa olacaktýr ama açýkçasý ben hedef yýlýmý görmeden inmem
Alýr almaz önemli deðil. Bugün itibarýyla benim hissemin deðeri 12,82 diyor. Zaten bu kadar kar gelince bir yerlere koyamadý o parayý. Hadi bu sene geri alým yaptý, seneye ne yapacak? O para boþtada durmayacak, finansal gelir de artacak. Yani mýzrak çuvala sýðmýyor artýk.
Merak etme geçmiþte parayý koyacak yeri nasýl bulmuþlarsa yine bulurlar. Küçük yatýrmcýya yedirmezler. Geçmiþ geri alýmlarda küçük yatýrmcý lehine ne oldu, kime kazandýrdýlar? Hiç kimseye. Gaz veren çok, gaza gelmemek lazým.Burada öðrendiðimiz tek þey bu. Komisyoncularla, pazarlamacýlarla haberler servis edilip küçük yatýrmcý üzerine mal yýkýlan bir yerdeyiz. Bu kadar BORÇ varken yatýrýmcýlara gaz vermek yerine temkinli olmalarý uyarýsýnda bulunmak en iyisi. Patron geçmiþte yüzlerce kez konuþtu, sözler verdi ama hiçbiri dediði zamanda olmadý. Yatýrýmcý hep terste kaldý. Ýyi niyet görmedik o zamanlar. Þimdi niye olsun??
Yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi kararýnýzý kendiniz verin.
Yer Ýmleri