Originally Posted by
MaryJane
Bu hissede 7 yýlý aþkýndýr küçük miktarlý malý en baþýndan taþýr,genelde büyük kýsmý ise trade ederim.2018-2020 arasý çarpýlmamdan sonra stockholm sendromlu gibi bu kaðýttan kopamadým ve kazandýðýmda intikam almýþ hissi yaþadým.(hoþ tradede de aþýrý kazandýðýmý söyleyemem) Arada bir de x de yorum yaparým.Ancak hisseyi bilen ve MKyý yakýndan tanýyan birini de tanýyan biri olarak þunlarý söylemek isterim
*Ýyi haberler gerçeði her zaman perdeliyor ve unutturuyor.Karþýmýzdaki adam borsacý, en büyük traderlardan, ve tabiri caizse gerçeðin düþmaný bir zat. Bu anlamda her sözünden ve hareketinden þüphelenmek gerek.Burdan satar kripto alýr,ordan satar abd tahvillerine girer gibi gibi
* Ýyi bir þey söylüyorsa ve hisseyi yukarý itiyorsa mal yýkmak için kullanýr.2 ya da 3 kez buna demeçleriyle ve sonrasýnda olanlarla þahitim
* 2.5 milyar geri alým programýný genel kurula sunacak zatýn bugünlerde bunu açýklatmasý pek makul olmayabilir. Yükseliþin ve dýþarýdan mal alýmýnýn sürmesini hatta artmasýný istiyor ki zannýmca 7.00 sonrasý alýmlarýn büyük kýsmý Ýstanbul portföy çýkýþlý sað cep sol cep olaylarý. (hiç kimse bana cityden yatýrým fonlarýndan bahsetmesin emekli yatýrým þirketi çalýþanýyým. Bir çok fon þirketiyle, patronlarýn arasýnda "vedia" akdi vardýr.Oralardan gerçek veri alamazasýnýz.)
*Kötümser olmak saikiyle yazmýyorum bu bir istatistik ama muhtemeldir ki bu adam bir yerden sonra malý yýkacaktýr. Hep böyle olmuþtur.eski fiyatla 65 cente gelen hisse genelde 70 centte tuþ olmuþtur geçmiþte.Belki þimdi daha da gider ama dikkat lütfen.Umarým yanýlýrým fakat bunu yazma sebebim, ....... olsa ardýma bakmadan çýkacaðým diyen insanlarýn son dönemde x'te, telegramda, buralarda okuduklarýyla gaza gelmeleri.
Herkese gönlüne göre versin global. iyi akþamlar hayýrlý ramazanlar
Yer Ýmleri