Sn. mzffr..
Operasyon bitince mi gelinsin buralara.
Sanki o güne kadar rahat vermeyecek gibi.
Mpark gibi falan alsa iyi olmaz mý?
Ala ala götürmek
Bunun amacý basa basa almak![]()
info , bank of ne boksa manyak gibi satýyorlar ortada haber yok bir þey yok bizde kutmana kýzýyoruz karþýdaki adam satmaya karar vermiþse fiyat gözetmeden ne yapacaksýn bütün þirketin parasýný verip kaðýdý mý tutacaksýn hangi banka kaðýdýðýný tutabildi bankalar batdý mý yok almanya euro figter uçaklarýn satýþýný durdurmuþ neymiþ ülkedeki siyasi istikrarsýzlýk varmýþ lan ****** sana ne benim iç sorunlarýmdan bu ülkede ister kabul et ister etme bir hukuk var sen maniplasyon yaparak ülkeden çýkýyorsan çýk seni tutan yok bu kötü günler geçecek ekonomik olarak merkez bankasý yapmasý gerekeni yapýyor orada bir sýkýntý yok muafelet kýzgýn diye bu ülke batmayacak global holdingde doðru yolda her þey deðerine gelecek nasýl þu an yollarda togg varsa yakýn bir zamanda da havada kendi uçaðýmýz kaan olacak istersen götünü yýrt bunlar olacak.
bak ozy kardeþ ben %100 yabancý satýyor diye iddaa etmiyom genelden özele inmek gibi düþün yaklaþýk mart 19 dan bir genel olarak borsada bir yabancý satýþý var eðer globalýn takasýný incelersen sýn toparlanma bank off , özellikle deutsche bankýn alýmlarýya gelmiþti þimdiki yaþadýðýmýz süreç tam bunun tersi bir de bu güne özel info 10 milyon, bank of 8.5 milyon þu an itibarý ile satýþ yapmýþ durumdalar bu korkunç bir durum bunu kutman altan almak için yapýyor gibi saçma sapan felsefelere dayandýramazsýn çok net bir satýþ var ve bu nereye kadar devam eder kimse bilemez
dün belkide son bir yýlýn en büyük satýþý oldu yine tahta iyi dayandý sayýlýr bankof 14.197.299 , info 10.471.915 bu ilk iki sýra yani 8-10 milyon deðil 25 milyon lot net satýþ tememnim bu satanlar çürük elmalardýr.
Üstad, holding'in toplam alým taahhüdü 195.000.000 lot. Dün spekülatif hareketlerin görüldüðü bir gündü. Sadece tek bir seansta 4.6 milyon lot alým oldu. BB'ye baktýðýmýzda dün sadece 1,2 milyon lot satmýþ. Yani tahtada serbest dolaþan ve 6-7 liralardan satýlmaya (el deðiþtirmeye) hazýr olan lotlar anladýðým kadarýyla anlaþýlmýþ fiyatlardan yuvalarýna dönüyor. Bu süreç uzun sürecektir. Benim merak ettiðim bu süreçte MK kendi hesabýna alýma devam edecek mi? 20 Mart tarihinden beri MK kendi hesabýna alým yapmýyor. Ha bir yandan da böylesine bir potansiyeli olan F/K'sý 4'lerde gezen dünyanýn kendi alanýndaki bir numarasýný yabancýlar ne zaman gerçekten fark eder bilemiyorum.
Bu yanýtým Sn. Filozof'a da olsun. Benim maliyetim bedelli sonrasý oldukça düþtüðü için ne ekleme yapýyorum ne satýþ yapýyorum. Ciddi oranlý temettüleri bekliyorum. Öyle 3-5-10-20 kuruþlar beni kurtarmaz. Bu haliyle yani bölünmüþ haliyle hisse baþý 3-5 sentleri bekliyorum.
Yer Ýmleri