Herkes, sustuðumuzda iþler iyi gidiyor diye totem yapýyor galiba. Cevabýný buladýðým iki soru var:
1. Son iþlem gününde hisse seansýn ekseriyetinde 12,60 üstünde seyretti ve 12,76 gördü. Bu, bölünmesiz 38,5 liraya denk geliyor. Bu fiyatta hacmin 30 milyon lot olmasýný beklerdim. Ama durum bunu yansýtmadý. Bir önceki gün de öyleydi. Soru þu: Piyasada lot mu kalmadý yoksa baþka bir yorumu mu var?
2. Global Menkul, son hafta en iyi alýcýlardandý fakat bir geri alým bildirimi gelmedi. Geri alým yoksa Global bu lotlarý kime aldý? Benim tahminim Yatýrým Fonlarý.
Bugünlerde fikir alýþveriþi yapmazsak ne zaman yapacaðýz?
Merhaba 2 milyon lot alým oldu. Muhtemelen mal toplu. Bilançoya kadar yukarý sürerler. 0.3-0.32 aralýðýný bir geçsin.
Global Menkul, sabah en iyi satýcý, öðlen en iyi alýcý, gün sonu satýcý. Toplam 4 milyon 800 bin iþlem yapýyor, 240 bin gibi bir satýþla günü tamamlýyor. Sabahki baskýnýn da akþamki baskýnýn da tek sebebi.
benmi yanlýþ okumuþtum istanbul portföy satýlacak diye bir þey dolanýyordu? bilgisi olan var mý?
Butun arkadaslara hayýrlý huzurlu, saðlýklý, bereketli, mutlu senelere dilerim.
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Ýyi yýllar herkese… sayýn beþiktaþ venezüella olayý nasýl etkiler bizi orada limanlarýmýz da vardý ? Düþünceleriniz nelerdir
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tek kelime... .. Venezuela nýn saldýrmayý býrak balýk tutmak için balýkcý teknesi yok. O iþler coktan ayarlandý.
Ayarlanan ne? Ukrayna nýn bir parçasý rusyaya sus payý....... Tayvan (biraz daha uzun zaman alacak) çin e....... Latin Amerika ve greenland da spesifik yer ve imtiyazlar usa ya. Kuzey afrika, afrika boynuzu orta Asya kýsmen orta doðuda imtiyazlar turkiyeye verildi/verilecek. Çok daha detay girerim ama burayý aþar. Saygýlarýmla,
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri