ttrak- toasao froto da yabanc ortak olmasa idi...tatgd dan bir fark olacan sanmyorum...bunlarda para kazanmak iin her ey mbah...
ttrak- toasao froto da yabanc ortak olmasa idi...tatgd dan bir fark olacan sanmyorum...bunlarda para kazanmak iin her ey mbah...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1243986
Finansal Duran Varln Deerinin Belirlenme Yntemi
Taraflarca genel kabul grm deerleme yntemleri esas alnarak, ilgili irketlerin nakit aklar ve emsalleri dikkate alnarak belirlenmitir.
Deerleme Raporu Dzenlendi mi?
Dzenlenmedi (Not Prepared)
Deerleme Raporu Dzenlenmediyse Nedeni
lgili dzenleme uyarnca zorunlu deildir.
--deerleme raporu zorunlu olmayabilir, ama siz gene de aln...ne kayabedeceksiniz ki?...hadi rapor almadnz; kendiniz yaptnz deerlemeyi verin; onu neden saklyorsunuz ki?...bir grelim bakalm FAVK lerin ka katndan satlm...
--drst olan aklamaktan korkmaz...
7 aydr satmadlar...memioluna satlmadan nce neden bu sat yapmadklar anlald; o zaman ayrntl bir rapor istenme ihtimali yksekti...at alan skdar getiinden itirazlar ok clz kalacaktr...
memioullarnn dedii fiyat lotu 1,2$. son 5 yl net kar kadar borcu var. kendime not.
her yerden demett kazandrr m?
29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026
Bu olay...ali ko'a gidecek.....bu iten Alinin haberi yok....
Yemiolu...memiolu....ko holdingin iindeki hainler...hrszlar.....
O zaman ne haldesiniz ...tkttrecem ulan yznze.....
Ko holdingte hrsz var....sahipsiz kald bu holding....!!!!!!!!!!!!!!!
Ben bir Beiktal olarak ali koun duruunu herzaman beendim hatta hisseyi alrken konutuu gibi drst olacan dndm ama bu olayda haberleri olmamas imkanszdr bence yakmad ko ailesine kk yatrmcnn paralarna bu kadar m ihtiyalar vard. Bence bu sat kolara srlm bir leke oldu.
Yer mleri