Arayýn boynuzlu holdingi....küfür edin...hakaret edin...!!!!!!!!!!!!
Arayýn boynuzlu holdingi....küfür edin...hakaret edin...!!!!!!!!!!!!
Arsýz yüzsüz hýrsýz utanmazlar.....istanbulda fener maçýnda....tat gýda rezalet pankartý açtýracam....!!!!!!!!!!!
https://www.sikayetvar.com/tat-bakliyat
Tat bakliyat ürünlerinden çýkan böcek,kurt, v.s. þikayetleri 14 sayfa. Bakarsanýz vatandaþlarýn genellikle tat bakliyat yerine tat gýdayý þikayet ettiðini göreceksiniz. Tat gýdanýn bu isim ve logo benzerliðine karþý dava açmasý gerekirken sessiz kalmýþlar. Bence bunlar markayý da þirketi de çok önceden sattýlar. Tabii ki örtülü olarak...
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Semahat Sevim Arsel, Türk iþ insaný. Vehbi Koç'un kýzý ve Koç Holding Yönetim Kurulu üyesidir. 2,8 milyar dolarlýk servetiyle Türkiye'nin en zengin kadýnýdýr. Vikipedi
Doðum: 1928 (96 yýl yaþýnda), Ankara
Net serveti: 3 milyar USD (2024) Forbes
--Allah daha fazla versin de gözleri doysun...
Tat.... gýdanýn sahibi.....ülkem adýna utanýyorum.....böylesi kiþilik ve karakterler sermaye sahibi olmuþ....
Alýþveriþ yaptýðým köylü pazarýnda.....yaþlý roman kadýn var....çok severim....bu mega zengin kadýndan...benim gözümde...çok daha zengin...onurlu gururlu ve ahlaklý....!!!!!!!!!!!!!
Utanýyorum....tiksiniyorum....kusuyorum...siz nasýl bir zavallý insansýnýz....allah sizin....mjhfdvbjfvvjgjg....versin ya.....allah sizin......mjvrfscvgfscgcd....versin...!!!!!!!!!!. ....
Ortaðýný satan....ülkesinide satar...!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu güzide ülkenin....böylesine durumda olmasýnýn sebebi....böylesine....ahlak onur ve gurur müsebbipi burjuvaya emanet edilen servetlerdir....
Utanýyorum...üzülüyorum.....tiksiniyorum....
Siz nasýl bir insansýnýz ya...!!!!!!!!!!!
Ben sizin ortaðýnýzdým....
ORTAKLIK..GÜVEN....DÜRÜSTLÜK.ONUR...GURUR....SAMÝM ÝYETTÝR YAHU....
BÝR SABAHIN KÖRÜNDE...NE ÜDÜÐÜ BELÝRSÝZ ÝNSANLARA ÜÇ KURUÞ DEÐER ÝÇÝN SATTINIZ BÝZÝ....ÝNSAN UTANIR YAHU...AYIPTIR...YAZIKTIR ...GÜNAHTIR....
BÖYLESÝ ZAVALLI ÝNSANLARA HANGÝ APTAL GÜÇ TESLÝM EMANET EDER.....!!!!!!!!!!!
YAZIKLAR OLSUN....
SOKAK ENÝKLERÝ GÝBÝ ORTADA KALDIM....ÞAHSIM ADINA....!!!!!!!!!!!!!!!!
--koca holdingin güzide þirketinin TUKAÞ ýn peþine takýlarak ancak prim yapar hale gelmesi kadar aþaðýlayýcý, acýtýcý-utandýrýcý bir durum yoktur sanýrým....
--tabi utanma duygusu varsa geçerli, yoksa týn týn...
Yer Ýmleri