durkn ile her görüşmemizde şirket tam kapasite çalışıyor bilgisini veriyorlardı...açıkçası bana çok da dürüst görünüyorlardı...nasıl böyle bir bilanço yollamışlar şaşırıyorum..nedenlerini iyi irdelemek gerek...
zaten ilk önce durkn da pozisyon almıştım daha sonra ise oradan çıkıp daha sağlam ve defansif olan ve aynı zamanda hikayesi olan tat gıdaya geçiş yapmıştım..umarım yüzümüz kara çıkmaz...
ben tat gıda patronlarının yaptıkları hamleleri beğeniyorum...borç sevmeyen insanları ben dürüst olarak görüyorum...ben de 13 yıl market işlettim borcu hiç sevmezdim...bazen vaktinden önce bile borcumu öderdim..o yüzden de ben market işini bıraktıktan sonra bile toptancılar gel sana mal vermeye devam edelim diyorlardı...
![]()
patronun ihracat ettiği ülkeleri artırması, yeni ürünleri piyasaya sunması, yurtiçinde askeriye gibi büyük kurumları bağlaması, bayiilik sistemine geçerek borç yükünü hafifletmesi...v.b hamleleri taktir ediyorum..bu hamlelerin meyvesi ileride yenilmeye başlanacaktır..

o yüzden de ben market işini bıraktıktan sonra bile toptancılar gel sana mal vermeye devam edelim diyorlardı...
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri