Bu olay...ali koç'a gidecek.....bu iþten Alinin haberi yok....
Yemiþoðlu...memiþoðlu....koç holdingin içindeki hainler...hýrsýzlar.....
O zaman ne haldesiniz ...tüküttürecem ulan yüzünüze.....
Koç holdingte hýrsýz var....sahipsiz kaldý bu holding....!!!!!!!!!!!!!!!
Ben bir Beþiktaþlý olarak ali koçun duruþunu herzaman beðendim hatta hisseyi alýrken konuþtuðu gibi dürüst olacaðýný düþündüm ama bu olayda haberleri olmamasý imkansýzdýr bence yakýþmadý koç ailesine küçük yatýrýmcýnýn paralarýna bu kadar mý ihtiyaçlarý vardý. Bence bu satýþ koçlara sürülmüþ bir leke oldu.
--bu satýþýn çok çok önceden olduðu su götürmez...memiþoðlu, tat bakliyatýn logosunu-amblemini deðiþtirmediðine göre, bu isim hakký için bir bedel ödüyordur...belki ta o zamanlardan karar verilmiþ olabilir...
--bunu bilenler, satýþ öncesi son 2-3 yýldýr gereksiz yatýrým ve harcamalar ve holdingin hiç bir þey yapmadan aldýðý yüksek haraçlar ile þirketin içini boþalttýlar, iþletme sermayesini yediler þirketi tefecilere borçlandýrdýlar, sektörün altýn yýllarý olan 2021 ve 2022 yýllarýnda, bilanço hileleri-manipülasyonu, yüksek faaliyet giderleri ve açýklanmayan satýþlardan yüksek indirimler ile güdük karlar açýklayarak þirketi ucuzlattýlar...sýrf ucuz fiyattan satýþ göstermek için...
--Üst düzey yönetimin bundan habersiz olmamasý eþyanýn tabiatýna aykýrýdýr...
--TAT GIDA yý sýrf babalarý rahmetli Vehbi KOÇ un mirasýna ihanet etmeyeceklerini düþünerek ortak oldum-yatýrým yaptým...
--ama bu ailenin çok ihtiyacý varmýþ ki, üç beþ kuruþa tenezzül ediyorlarmýþ...hayýrlarýný görsünler...
Son düzenleme : ft-2; 31-01-2024 saat: 23:31.
https://www.tomatonews.com/en/top-50...22_2_1980.html
--burada dünyadaki en büyük domates iþleme þirketlerinin sýralamasý günlük ve yýllýk kapasiteleri ile 2022 ve 2021 ylýna ait iþlenen domates miktarlarý da yazýyor...
--TUKAÞ, TATýn hemen arkasýnda yer alýyor... kraft heinz (eski adý assan gýda) son sýralarda....
--tatýn domates iþleme-üretimi 2021 de 503 bin ton; 2022 de 542 bin ton; assan gýda nýn sýrasýyla 160 ve 180 bin ton...yani TAT gýda ASSAN gýdanýn 3 katý domates iþlemiþ...salça üretimi de 3 kat fazla demektir...
--assan gýda 100 milyon dolar eder ise, TAT gýda 250 milyon dolarýn altýnda gider ise ayýp olur...
--tatýn özsermayes 1.2 milyar civarýnda...özsermayede 800 milyon dan fazla daðýtlmamýþ eski yýl karý var... cidd bir marka deðeri var...3 ayrý yerde büyük arsalarý ve fabrika binalarý var.... ayrýca turþu konserve ve hazýr yemek, vs fazlalýklarý da var...[/QUOTE]
---mayýs ayýndaki yazým...
Çok yakýn dostum.....ali koç ile kanka....þu an randevu peþindeyim....bu olay ali koç ile konuþacam...iddia ediyorum......haberi yok....
Hatýrlayýn ...birkaç yýl önce yöneticiler...ford fab....500 milyona yakýn vurgun yaptý.....bugünün parasý....5 milyar tl....
Semahat teyze ....yakýþýyormu sana böylesine piskopatlýklar.....!!!!!!!!!!
Ayýp yahu.....!!!!!!!!!!!......
Yer Ýmleri