Alýntý Originally Posted by alamut1 Yazýyý Oku
Selamlar 16,50 maliyetle ortak olduk bakalým.
Hayýrlý uðurlu olsun dostum...bence sabýr edenler için güzel bir hisse ve güzel bir maliyet yeridir...yeniden yapýlanmaya giren ve hýzla toparlanan çok ucuz bir hisseyi satýn aldýnýz...önümüzde tukaþ gibi ayný sektörde bir hisse var..cirosunu ,karýný ,büyümesini ..v.b karþýlaþtýrabileceðimiz bir örnek var karþýmýzda...önümüzdeki bir yýlda piyasa deðeri olarak hýzlýca bir yakýnlaþma olacaðýna inþALLAH hep birlikte göreceðiz...tat gýdadan enflasyon üstü bir fiyat artýþý beklentim var...

geçmiþte nasýl ki sasa ve yünsa sabancýlarýn elinden çýkýp baþka þahsi kiþilere geçince bu iki þirket hýzla büyüyüp deðerlerini kat be kat artýrdý iseler tat gýdanýn koç holdingten çýkmasý ile ayný þeyin yaþanacaðýna inanýyorum..bence hikayeleri ayný...tek bir fark olabilir tat gýdayý alan memiþoðullarý bakliyat sektörünün en büyüklerinden, yani tat gýdanýn hammaddesini saðlayan dolayýsý ile piyasayý en iyi tanýyan birinin almýþ olmasý çok güzel bir olay...yani tat gýda güvenilir ellere teslim edildi..

biz yatýrýmcýlar olarak tek yapmamýz gereken þey sabýr ile beklemek..bu sýrada bilançolardaki iyileþmeleri izleyip takip etmek...