gittikçe azalan borçlar ve dolayısı ile gittikçe azalan finansal giderler olacaktır...verimlilik gittikçe artıyor...satış kanalları gittikçe açılıyor..maliyetler gittikçe düşüyor...bence ilk iki bilanço bize fikir verecektir...pusulanın tahmini tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama tek bildiğim şirketin doğru yolda gittiğidir...böyle devam ettiği sürece hisseye desteğim tam olacaktır..açıkçası ben çok umutluyum..zaten umudum olmasaydı burada durmazdım..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Net kar tarafı şüpheli. Hem vuktan e.m. kalktığı için oradan her şirket ertelenmiş vergi gideri yazacak hem de arsaları değerlerdiği için oradan ertelenmiş vergi gideri yazacak. İhracat yüksek ihtimal geçen seneden zayıf gelecek. Bakalım iç pazarda satışlarını artırabilecek mi? Aksi halde ciro zayıf gelebilir. Borç düşüş de gelmesi lazım. Bakalım ben de heyecanla bekliyorum.
Dikkatli olmakta fayda var.
yazılanlar kadar iyi olsa keşke.
bu kadar diillendirilmesinin nedeni yıl sonu bilançosu.
ilk çeyrek bilançosunun ne olacağı belli değil.
Piyasa; kâr, ciro, yatırım şu bu algısını geçeli çok oldu...Tekrar etmeye gerek yok, bunları geçin...Yatırım fonlarındaki mallar kimde, planları nedir vs buna bakmak lazım...YKB ve Ünlü buranın eski tahtacıları, fonlardaki mallar üzerinden epey terletmişti bizi...Son bir kaç gündür satış tarafında en öndeler...Mal devri mi yoksa içsel bir bilgi mi ulaştı ellerine bilmek mümkün değil...
KLRHO'yu sadece 6 ayda 100 TL'den 700 TL'ye oradan tekrar 100 TL'ye getiren bir piyasa bu...Artık bu mekanın adı bul karayı al parayı mekanı...Bunu kabullenmek lazım...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
TATGD Tat Gıda Sanayi konsolide bilanço 2026 3 aylık net karı 116,949,644 TL (Önceki: 103,720,465 TL net zarar)
on numara bilanço. Fd favök çok iyi yere düştü. Borç düşüşü de çok iyi. Verimlilik abidesi. Reel hayatta da ortak olmak isteyeceğimiz bir şirket bence. Bir de ihracattaki çin baskısı bitse.
Yer İmleri