ISMEN en sevdiðim þirketti, iki kere kazýk yiyince tövbe ettim. Yýlsonu bilançosu süper geldi ama tek seferlik bir kar vardý. Bir enerji fonundan kaynaklý sanýrým. Sonra bu çeyrekte hacimler diplerde gezdi, yine iyi bilanço getirdi. Detaylarýna bakmadým ama yabancý döner, hacimler artarsa yürür.
AYEN takibimde deðil maalesef.
TEZOL elimdeki hisselerden. Çok da beðeniyorum. Yeni yatýrýmlarý da var. Bugüne de güzel baþladý, ama +2,5'tan devre kestirdiler. Neden yaptýlar bilemedim. Bence çok güzel þirket.. Tutmaya devam ederim.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dolar bazlý baktým..Dolar bazlý bazýlarý çok primli...Ha gider mi elbette gidebilir...
ama benim ORTA VADELÝ HÝSSE SEÇÝMÝMDE en önemli özellik dolar bazlý diplerde olmasýdýr..NETAS-AGESA CRFSA,TKFEN vs...
mesela NETAÞ 1 DOLAR benim için idealdir..2 gündür taban yiyor...Grafiklere bakmak lazým..
TKFEN 1 dolar mükemmel alýþ yeri..geçen hafta 1.25 gördü...
Bilanço diyebilirsin..zaten bilanço iyi olsa bu fiyatlarýn 5 katý olur..ama global -saðlam gurup olduklarýndan eninde sonunda bilanço düzelir...
Ama seçime yönelik harekette direk býst30 alýnmalýdýr..uygun hisselerden..
Güzel bir denklem kurmuþsunuz....Gerçek olan þu ki kimse piysadan daha güçlü deðildir.....Seçim var...iktidar borsayý düþürmesine izin vermez dediler.....Teknik sat diye baðýrmasýna raðmen satmadýk ve zokayý yedik...Eðer Piyasa babalarý hala satmak niyetinde iseler VF en çok düþüþün þiddetini hafifletir.....Borsayada Muhalefet-Ýktidar kavgasýnýn bulaþtýðý açýkça görülüyor.....
ZPLIBF de bir süredir ve bugün olan iþlemler normalde olandan farklý, þöyleki burada olan iþlemlerden sonra Ziraat Yatýrým otomatik olarak tüm banka hisselerinden otomatik hisse alýyordu bugün onca iþleme raðmen Ziraat Yatýrým otomatik olarak banka hissesi almadý, en azýndan benim takip edebildiðim otomatik alýþlar olmadý...
![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri