Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 479/1005 ÝlkÝlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,825 - 3,832 arasý.

Konu: Viop L

Alýntý Originally Posted by emregunes Yazýyý Oku
    Bee Haber:
    Cumhurbaþkaný Erdoðan, CHP'nin YARIN yapacaðý Aydýn mitingine 27 bin kiþi katýldýðýný söyledi.
    Reis yorgun sanýrým
    Açýlmayan aydýn þehir hastanesindende memnunmusunuz diye sormuþ
    bir halt olacaðý yok.

Alýntý Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazýyý Oku
    Ak Partinin son reklam filmi tam bir manifesto niteliðinde ......ì*•êµ* Jung Kook (of BTS) featuring Fahad Al Kubaisi güney Koreli sanatçý popüler olan parçayý kullanmýþ.....harika ....adamlar iþi biliyor......

þarkýnýn türkçe anlamýna bakar mýsýnýz.......

Hayalperestler
    Bak biz kimiz ,biz hayalperestleriz
    Bunu gerçekleþtireceðiz çünkü buna inanýyoruz
    Bak biz kimiz, biz hayalperestleriz
    Bunu gerçekleþtireceðiz çünkü biz bunu görebiliyoruz
    Ýþte tutkuyu koruyanlara gelsin
    Saygý, ah evet
    Hayal edebilenlere gelsin
    Saygý, ah evet

Toplanýn þimdi,bana bakýn
    Tek yol aþka saygý duymak
    Eðer gelmek istiyorsan,benimle gel
    Kapý artýk her gün açýk

Bu bir artý iki, buluþma benim günümde
    Bunu ne yapýyoruz, nasýl yapýyoruz

Bunu gerçekleþtireceðiz çünkü biz buna inanýyoruz
    Bunu gerçekleþtireceðiz, çünkü biz bunu görebiliyoruz

Saygý, ah evet
    Saygý, ah evet

Bunu gerçekleþtireceðiz çünkü biz buna inanýyoruz
    Bunu gerçekleþtireceðiz, çünkü biz bunu görebiliyoruz

Saygý, ah evet
    Saygý, ah evet
    https://www.youtube.com/watch?v=eXsW...hannel=AKParti

Alýntý Originally Posted by the_economist Yazýyý Oku
    pisyedili hocam verilen grafiklerden benim gözlemim, her seçim sonrasý borsada yukarý yönlü bir hareket gerçekleþmiþ hemen hemen.

dolartl tarafýnda ise, krizin akabinde girdiðimiz seçimlerden sonra geçici bir rahatlama olurken, kriz dýþýnda girilen seçimlerden sonra yukarý yönlü ataklar gelmiþ. Gerçi 2011-2023 arasýndaki süreçte dolar yýllara sari olarak artýþ gösterdiði için grafiðin de bu ölçüde þekillenmesi normal görünüyor. yani konjonktür zaten yukarý.

bu veriler ne kadar referans olacak o da meçhul tabii þu an parasý olan adam için ciddi bir bunalým dönemi gerçekleþiyor. Gramtl de dahil enflasyon kadar getiri saðlayan bir enstrüman 2023 baþýndan beri yok. Belki coin piyasasýný dahil edersek coinler biraz kurtarmýþ onun dýþýnda memlekette herkes araba alýp araba satýyor ya da ev alýp kendini korumaya çalýþýyor.

Bana göre bu sistem sürdürülemez durumda.. KKM'de pozisyon almayý düþündüm ancak onda da en az 3 aylýk vade olmasý kafamý karýþtýrýyor açýkçasý. olasý bir iktidar deðiþikliðinde 3 ay oldukça uzun bir zaman. Eðer Kýlýçdaroðlunun söylediði 300 milyar dolar gerçekten piyasaya giriþ yapmak için hazýrsa USDTRL'de 3 ay sonra gerileme görebiliriz bugüne göre. ABD merkez bankasýnýn faiz artýrýmýný durdurduðu hatta parasal geniþleme yapma ihtimalini de düþünmek lazým önümüzdeki günler için.. Küresel dolarýn gözü pek de yukarý bakýyor gibi durmuyor..

Uykularýmýz kaçtý sýrf elimizdeki parayý ne yapacaðýz diye düþünmekten. En son Bozkurt dayý'nýn yanýna limon tezgahý açacaðým.
    Yorumlarýnýz için teþekkür ederim sn the economist dostum.
    Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.

4.  Alýntý Originally Posted by secbul Yazýyý Oku
    Var. Hangisi olsun.

Long mu istersin? Yoksa short mu?
    Patlýcanýn iyisini biliyon yani...

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    AKÝNONYA ÞATOSU
    Gönderi
    14,088
    Blog Entries
    1
     Alýntý Originally Posted by Economics Yazýyý Oku
    Patlýcanýn iyisini biliyon yani...
    Biraz daha düþünmelisin cevap yazar iken. Þimdi buna cevap da çok etkili cümleler kurarak cevap verebilirim. Onun için öyle yle þeyler yazmalýsýn ki daha ters cevap almayasýn.

Bak þimdi nasýl yazdý isem

Psikolojik YAS süreci
    1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alýntý Originally Posted by secbul Yazýyý Oku
    Biraz daha düþünmelisin cevap yazar iken. Þimdi buna cevap da çok etkili cümleler kurarak cevap verebilirim. Onun için öyle yle þeyler yazmalýsýn ki daha ters cevap almayasýn.
    Kabzýmal deðil misin sana kasa kasa geliyordur iþte...

7. Amiral sok bilanco Alper..
    Evde kombi bozuldu peþi e buzdolabý bi mesaj var ama çözemedim
    yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643

8.  Alýntý Originally Posted by the_economist Yazýyý Oku
    pisyedili hocam verilen grafiklerden benim gözlemim, her seçim sonrasý borsada yukarý yönlü bir hareket gerçekleþmiþ hemen hemen.

dolartl tarafýnda ise, krizin akabinde girdiðimiz seçimlerden sonra geçici bir rahatlama olurken, kriz dýþýnda girilen seçimlerden sonra yukarý yönlü ataklar gelmiþ. Gerçi 2011-2023 arasýndaki süreçte dolar yýllara sari olarak artýþ gösterdiði için grafiðin de bu ölçüde þekillenmesi normal görünüyor. yani konjonktür zaten yukarý.

bu veriler ne kadar referans olacak o da meçhul tabii þu an parasý olan adam için ciddi bir bunalým dönemi gerçekleþiyor. Gramtl de dahil enflasyon kadar getiri saðlayan bir enstrüman 2023 baþýndan beri yok. Belki coin piyasasýný dahil edersek coinler biraz kurtarmýþ onun dýþýnda memlekette herkes araba alýp araba satýyor ya da ev alýp kendini korumaya çalýþýyor.

Bana göre bu sistem sürdürülemez durumda.. KKM'de pozisyon almayý düþündüm ancak onda da en az 3 aylýk vade olmasý kafamý karýþtýrýyor açýkçasý. olasý bir iktidar deðiþikliðinde 3 ay oldukça uzun bir zaman. Eðer Kýlýçdaroðlunun söylediði 300 milyar dolar gerçekten piyasaya giriþ yapmak için hazýrsa USDTRL'de 3 ay sonra gerileme görebiliriz bugüne göre. ABD merkez bankasýnýn faiz artýrýmýný durdurduðu hatta parasal geniþleme yapma ihtimalini de düþünmek lazým önümüzdeki günler için.. Küresel dolarýn gözü pek de yukarý bakýyor gibi durmuyor..

Uykularýmýz kaçtý sýrf elimizdeki parayý ne yapacaðýz diye düþünmekten. En son Bozkurt dayý'nýn yanýna limon tezgahý açacaðým.
    Dayucuðum herkes tezgah açamaz, hava parasý isterler yetmedi ayakbastý parasý isterler.
    Senin iþin kolay, bak þindi rahat uyumak için elindeki parayý ev hanýmý ayþe teyze gibi altýn alýp yastýk altýna göm, mýþýl mýþýl uyursun... Nerden biliyon deme, benim haným eskiden rahat uyku çekiyorken bileziklerini kandýrýp bozdurduðum günden beri uykularý kaçýyor. sanýrsam iyi uyku çekmenin sýrrý yastýkaltýna konan altýnlarmýþ
    Paraný kaybet abi,elinde dururda uykusuz kalýrsýn. Arsamý alýrsýn, ev mi alýrsýn yoksa tüpcü mü olursun bilemem ama elindeki parayý yoket, paran olmazsa mýþýl mýþýl uyursun
    23 mart 128 garan
    Hamdým Piþtim Yandým

Sayfa 479/1005 ÝlkÝlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •