Evet. Global ölçekte yazdým onu. Ülkemizde hala 40 yýllýk arabalar yollarda geziyor. Elektrikli araç dönüþümü de doðal olarak geç olacaktýr...
Ama Türkiye'de genel olarak araç fiyatlarýnýn artýþ hýzýnýn düþeceðini düþünüyorum. Þu an enflasyon seviyesinin çok üstünde fiyatlar arttý. Bundan sonra bunu olasý görmüyorum. Dengeleme mutlaka olacaktýr.
Hem akþener hem kk bu seçim bir referandumdur diyor,
Ýnsan kendi kendini nasýl inkar eder nasýl yok sayar arkadaþ, bunlarýn danýþmanlarý hakkaten kim yaww
Referandum tek taraflýdýr, ama 2 þey olduðunda seçimdir.
Another day in paradise
Referandum ile plebisit arasýndaki fark nedir?
Plebisitlerde genellikle seçmene farklý seçenekler sunulmaz, sadece bir teklifin kabulü veya reddi oylanýr. Bu nedenle plebisit bir þekilde "güven oylamasý" manasýný ihtiva ettiði için, günümüzde referanduma nazaran daha az kullanýlýr.
plebisit tek taraflýdýr . bence sen de danýþmanlarýný bi gözden geçirmelisin
Bugün bana pazar gibi geliyor.
Yarýn da borsa var [emoji846]
Usd 30 olduðunda
Araba bollaþýr
SM-A336E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
araba için 2024 kalmadan araba bolllaþýr....Türkiye de enflasyon ile birlikte resesyon da bekliyorum..... önlem alýrlarsa bu olmayaz ama.....þuan ki talep enflasyonu fiyatlar artacak diye insanlar ihtiyacý olmayan bir çok ürünü alýyorlar.....arabala ve evde çok güzel aldýlar ...Bu iþi bilen vatandaþlar çoðu ihtiyacý olmadýðý halde aþýrý talep oldu.....
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Yer Ýmleri