Politika 12.5
repo 20
glp 30
Politika 12.5
repo 20
glp 30
Yine hepiniz mantýk yürütüyorsunuz. Bizim en büyük zaafýmýz mantýklý düþünmek ve bu adamlar mantýklý iþler yapmadýðý için hep ters köþe oluyoruz.
Abi Ýngiliz Mehmet rte nin sýnýrlarýný biliyor ezberledi. Faizler taþ çatlasýn %25 ona da yedire yedire gider. USD de temmuzda salar. Temmuzda ki enflasyonun parasýný iþçi emekli taþeronlar taa 2024 ocakta alýr. MB baþýna Gaye nin gelmesi ile deðiþen daha bir þey yok. Hala arka kapýdan satýþ var. Þuan faizler %40-45 bandýndayýz kamu bankalarý dahil konut kredisi yok. Yeni bir paket açýklanýr sanki. Dolambaçlý yollardan gideriz.
Politika 13
repo 21
glp 31
bir halt olacaðý yok.
Striptiz ekonomi modeli.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Benim beklentim Ýsveçin NATO'nun ya girinceye kadar ABD sopayý çýkarmaz Ýsveç sonrasý Rusya dayaðý var. ABD seçimi sonrasýna da kalabilir dayak. Ama Rusya'nýn eli ayaðý olmanýza bu þekilde tahammül edemezler. Ekonomik olarak çok fazla iyimserlik hayal olur. Hiç bir þekilde RTE nin kontrolü varken sürdürülemez. Daha saðlýðý bile tartýþýlmadi.
Bir yabancý yada borsaya girmeyi düþünecek olsam þeylerin en az 30 olmasýný beklerim, pppp0þeyden biri 30 faizin 35 üstü olmasdan düzelme olmaz. Ya þeylerin olmasýný en az 35 olanýni rte istermi oradan hiç emin deðilim. Bence kabul etmezler ta ki çalkantý oluncaya kadar.
Yer Ýmleri