Faizler artýnca bankalar zarar yazmaya baþlayacak...Bence faiz iþide zor , hkm dediði gibi birkaç artýrýma müsade edilir ...
Faizler artýnca bankalar zarar yazmaya baþlayacak...Bence faiz iþide zor , hkm dediði gibi birkaç artýrýma müsade edilir ...
Bu bakanlarýn gerçek patronu Þimþek olacak zira parayý o verecek veya kýsacak, musluk onun elinde burasý en mühim bir mesele.
Bakalým yine de görelim.
Ha þimþek acý ilacý içirirse eyvallah.O zaman da belediye seçimlerinde tüm türkiye kýzýla boyanýr,kýrmýzý sahil þeritleri ile kýsýtlý kalmaz.Ha bak olacak olan kýyýmda durum cidden ilginç bir hal alýr.Bu seçim öncesi yapýlan kýyaklarýn etkisi onbeþ gün bile sürmez.Bu þimþek emekçi düþmanýdýr,sermayenin direk adamýdýr,sermayenin istediði kararlarý almak ister ve alýr.Reis öyle ya da böyle bu kararlarý almýyordu,göreceðiz artýk.
Aga 5 ayda 56 milyar dolar dýþ ticaret açýðý vermiþsin hala dolarin düþmesini bekleyen, bunun iyi bir þey olduðunu dusunenler var. Senin yýllýk net turizm gelirin artý MB reeskont kredileriyle gelen/ gelecek dövizin ilk 5 aylýk dýþ ticaret açýðýný karþýlamýyor daha. Dolarýn býrak dusmesi, buralar da kalmasý bile zarar.
Kabine hayýrlý olsun. Pazartesi borsada sert düþüþ gelirmi acaba beklenti bitti hesabý.birde uzun vadede borsa ne yapar acaba tahmini olan görüþlerini yazabilir mi arkadaþlar.iyi aksamlar
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende çevre þehircilik bakanýný beðendim. 10 numara 5 yýldýz
Another day in paradise
Neyse süslü ve akarý bir daha görmeyecek duymayacak olmak beni seçim gecesinden beri en çok mutlu eden þey,bunun için kabineyi beðendim diyeyim geçeyim.Umarým hakkýmýzda hayýrlýsý olur.
Yer Ýmleri