Faizler artýnca bankalar zarar yazacaðýndan banka hisseleri benim tercihim olmaz...Dolarý salacaklarsa yurtdýþý iþ yapan veya dövize endezli mal yapan frmalar güzel kar yazabilir...
Borsa bence ne olacaðýný görmek isteyeceðinden bekleme dönemine girer...Batý sermayesi ortalýkta görünmediðinden döviz bazlý gerçek bir trendin oluþmasý bana göre imkansýz...Hisse bazlý güzel hareketler olacaðýný düþünüyorum...
Her þey yavaþ olmalý ve olacak temin Apturaman Yýldýrým da ayný þeyi dedi yavaþ yavaþ o yüzden herþeyi pazartesi beklemeyin. Sayýn Misterler.
20 yýldýr memleketi yönetmiþler[daha doðrusu yönetememiþler herþeyi berbat etmiþler, ekonomi- hukuk-demokrasi-eðitim-göçmenler- dýþ politika] þimdi sanki herþeyçok güzel olacak
Kim ne derse desin 20 yýllýk metal yorgunluðunu üzerimizden atabilseydik Borsa için net analizler verirdim...Þimdi 20 yýla bir 5 yýl daha ilave ettik...Bol para dönemi yok..Dýþ ticaret verileri de ortada yorumlamaya bile gerek yok....Kara þimþek belki tahsilatý olamayacak duruma düþmeden ortamý ödeme yapýlabilecek seviyeye döndürmek için gelmiþ olabilir ki ortada Batý sermayesi görünmeden ben endex bazlý sizin gibi olumlu olamýyorum...Ama dövizi salarlarsa hisse bazlý çok güzel hareketler göreceðiz...
Dövizi tam salamazlar kkm gibi bir canavar yarattýlar.24 25 bile bütçenin canýna okur.Ýhracatçýlara da nebati sanýrým 28 falan demiþ.Aslýnda tam meksika açmazý,herkes birbirinin gözünün içine bakýyor,sistem kitli.
Yer Ýmleri