Görünen o ki ya Þimþek býrakýp gidecek ya da diðeri tekmeyi vuracak. Bunu görmek için çok beklemeyeceðiz
Görünen o ki ya Þimþek býrakýp gidecek ya da diðeri tekmeyi vuracak. Bunu görmek için çok beklemeyeceðiz
Çok çeliþkili olmuþ bu kýsým
Bu þekilde karýþýklýk çýktýðýnda vatanýný terk edenler gittikleri yerde de çok rahat edemezler.
Ýnsan canýný kurtarmak için nelere katlanýyor tamam da, buraya gelen Surilere yapýlan muamele ortadayken ben o þartlar oluþtuðunda kaçmayý tercih etmem açýkçasý.
Ha o þartlar oluþmadan bir þekilde yolunu bulup gidebiliyorsanýz o baþka.
Baþka diyorum çünkü o zaman insanýn seçeneði var. Burada yaþamak ya da orada yaþamak. Ýkisinde de insan onuruna aykýrý bir vaziyet yok.
Þartlar oluþtuðunda ise seçenekler, orada Suri pozisyonunda yaþamak ile burada mücadele etmek þekline dönüþüyor.
Yaþayýp göreceðiz bakalým baþýmýza neler gelecek...
Büyük biraderi seviyorum. Ýþi bitince ifþa edip kenara atýyor. Görev tamam.
diðeri de biyolojik olarak sona yaklaþýyor. Bu perde kapandý.
Diðer perde de ne var onu çözmek lazým
Ya da
Direkt büyük biradere baðlanalým bitsin gitsin.. 51. Eyalet olarak.
Kaldý ki ortalýk karýþýrsa kimse bir yere kolay kolay kaçamaz. AB ülkeleri aptal deðil. Sýnýra yaklaþaný tarar geçerler kimsenin gözünün yaþýna bakmazlar.
O aptallýðý biz yaparýz ancak.
Yok celiski yok. Ýki tane bebem var. Onlarýn geleceði için. Karýþýklýktan bahsetmiyorum. Ki bu topraklarda göçmen tabanlý karisikliga asla izin vermezler. Adam seni set yapmýþ, yýkýlmasýna izin verir mi? Bahsettiðim hayat þartlarý. Artýk bana gore yasanamaz hale geldiginde çocuklarýmýn geleceði için giderim. Benim zaten 20 sene ömrüm var yok þu sartlarda. Þahsým için sorun yok
Rahat olun hocam rte bu cendereden çýkamaz hatta millet ittifaký da olsa çýkamazdý. O dediklerinin yarýsýný yapsaydý siyasi mefta olurdu. Akp nin verdiði hasar bir iki seçim döneminde hallolulacak bir problem deðil. Hatta beþ yýl bile dayanamaz akp. Ama akp için çok sorun olmaz kim itiraz etti yürüyüþ yaptý direk içeri alýrlar. Bu ülke yönetim olarak Suriye yada kuzey Kore'den fazla farký yok.
Ben Suriyeliden çok Afgan Pakistan Bangladeþlileri sorun olarak görüyorum. Adamlar gepe genç karýsý olmadan buraya geliyor. Bu insanlar doðasý gereði ya çiftleþecek ya mastürbasyon yapacak ya tecavüz edecek. Bunlarýn olduðu yerde sokakta kýzýmýz eþimiz annemiz tehlike altýndadýr.
Birde bu Afganlýlar yýllarca Rusya ve ABD ye karþý gerilla savaþý yaptý. Þimdi ellerini kollarýný sallayarak bize gidiyor bunlar. Yarýn en ufak kriz olduðunda bize karþý rahatlýkla silahlý güç olarak karþýmýza çýkacaktýr
Yer Ýmleri