gözün aydýn TÜRKÝYEM...
þom aðýzlý moldovayalý ....diye diye...
USDTTRY paritesi hafta sonunda 24.28'le rekor tazeledi...
Ben fýrsat bulursam kiracýnýn ümüðünü sýkarým kiracýya acýyan adam acýnacak hale düþecek adamdýr. Hangi kiracýya merhamet etsem maraz doðdu bundan sonra acýma yok zaten 1.5 ay oldu çýkarttým birini kiraya vermedim iyice fiyatlar azsýn öyle verecem.
Bir ise 2 den aþaðý istemem veren olmazsa boþ tutarým.
Kadýn olan kiracý da bana artistik yaptý çingene kadýnlarý kiralayýp d.....m klitorisini k.....m.
Mesela yanii.... Þaka yaptým pek tabii.
Yoksa bence yüzde 25 zam fazla kiracýya yüzde 15 zam olmalý. Þahsi görüþüm.
Abi sen kiracýný direkt þey et, bu kadar kafa yorma.
BTCUSD tarafýndaki düþüþün yarattýðý bir sonuç sözü edilen.
TRY bazlý USDT, BUSD vb. coinler; özellikle piyasanýn kapalý olduðu hafta sonlarý, BTC ve baðlý olarak altcoinlerin volatil olduðu zamanlarda makas açarlar. BTC'nin düþüþü, altcoinlerin eziliþi etken, TRY ile ilgisi olan bir mesele deðil...
YouTube de millî yiyici diye biri var. Adam gittiði restoranlarda çeþit çeþit pahalý yemekleri yiyor fiyatýný soruyor 150*180, bandýnda yemeklerin fiyatý için patron çýldýrdý diye çok ucuzmuþ gibi anlatýyor. 4 kiþilik bir aile iki çeþit bir mönü yese 2 bin TL. Ya birileri çok iyi kazanýyor ya biz çok fakiriz. Kazadan hemen önce patron balýk yemeye götürdü balýkçýdan taze balýklar aldýk ýzgara yapan bir yerde piþirttik içecekler salatalar vs bana göre baya tuttu. Patrona demiþtim abi ben bu parayla sülaleye ziyafet çekerim demiþtim.
Yer Ýmleri