Akþama 25 i bekliyorum![]()
Akþama 25 i bekliyorum![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
nas nerde arkadaþlar...
güncellememi geldi...
eds gibi kapatýldý mý?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Herkes faiz yeteri kadar artmadýðý için döviz arttý demiþ.ben yine mb öncesi full dolardaydým.
Þu an dövizin artma sebebi de bence faizin artmasý deðil ekonominin kitaba uygun yönetilecek imajý verilmesidir.yani faiz artýþý da iktidara kabul ettirildiyse atýlacak tüm adýmlar baðýmsýz ekonomi yönetimi tarafýndan yapýlacaktýr bundan sonra.
Baðýmsýz falan diyince bi gülme geldi
viop topiðine yazdým buraya da yazim.RTE nin teorisini tersten test ediyoruz.Olay bundan ibarettir.RTE arka kapý metotlarý ile enflasyonu haryalacak ve bakýn enflasyon tam düþecek idi tuttu bunlar faiz artýrdýlar.Ýþte isbatý diyecek.Sonra görevden af.Dýþ güçler.Yerel seçimlere öncesi reis üzerindeki bütün sorumluluktan bu 2 arkadaþ ile kurtuldu.
viop topiðinde bir kaç hafta önce bir arkadaþ TR devamlý herþeyin tekrar edildiði bi ülkedir burada para kazanmayan aptal dýr falan demiþ idi.
600 dolar asgari 1000 memur 750 emekli..
Olacak he mi?
130mil kkm?
Yer Ýmleri