-

Originally Posted by
BOSPOROS
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Abi bu üç baþ formasyonu mu.
-
Konya ovasýnda baya ayçiçeði ekilmiþ gördüm ve verim baya yüksek olur. Ama pancar ve nohut az gördüm. Buðday da henüz pas hastalýðý neticesi belli deðil. Ýlaçlama yapýlmayan yerlerden bir þey çýkmaz, ilaçlama yapýlan yerlerde en iyi ihtimalle güneþe baðlý kýsmen de olsa kayýp olur diye söylendi. Arpa bol olur. Yemlik açýsýndan çok iyi. Özellikle hayvancýk için avantajlý
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Baþkaným çektiðimiz rezillikle fazlasýyla doyurdu cici anne. Vay arkadaþ çin iþkencesi yaþattý bize. Biraz önce geldik. Haným kavurma yapýyor. Baþkaným gelirsen kiraz da var gelecek arkadaþlar olursa kiraz var. Kavurma toklu kavurmasý. O da üç beþ misafir den sonra biter.
kirazlar etli mi? Yani kiymali mý? Yani organik mi?
-

Originally Posted by
YapraksýzYonca
kirazlar etli mi? Yani kiymali mý? Yani organik mi?

Organik kurt var içinde. Ben secmiyorum protein diye
-
Nihayet...
Fenerbahçe, Ýsmail Kartal’ý resmen açýkladý!
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...=sol_surmanset
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
-

Originally Posted by
turali
Neydi o laf?
Ayný deneyi yapýp farklý sonuç beklemek.
[emoji3]
-
burada daha önce denenen bir durum oluþmadý
ilk defa sezon planlamasý yaparak baþlayacak adam (otobüsün kurþunlandýðý yýl da dahil)
ben umutluyum [emoji846]

Originally Posted by
EGEDUK
Neydi o laf? Ayný deneyi yapýp farklý sonuç beklemek.
-

Originally Posted by
turali
Sözleþmesi ödemesi kontratý TL ile yapýlacaksa baþtacý, fakat Avro Euro Yumoþ ile yapýlacaksa vahvah.
Bütün klüplerin bütün sözleþmeleri ve hatta milli takým dahil bütün sözleþmelerin TL ile olmasý lazým.
TL ile ödeme kabul etmeyen oyuncu antrenöre topçuya sporcuya güle güle.
Her türlü döviz ile yapýlan zorunlu olmayan israf harcamanýn acil her yerde azaltýlmasý lazým.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri