-
şu an ki personel - malzeme vb giderleri ile ilk ciddi sıkıntı yaşayacak sektör sağlık söyliyim..
nasıl ki gıda da mülteciler,yabancı uyruklular yüzünden çılgın bir talep olduğundan fiyatlar çıktıysa allah kimseye sağlık sorunu yaşatmasın söyliyim.
benim omuz çıkması için medicana sigortamdan 25 bin tl almış..
bugün çocuğu dr muayenesi ve 20 dk hava verildi ciğerlerine 2500 tl almış medicana..
aralıkta 15000 e 3 kişi için yeniletmiştim.
ücretli olsa deli paralar dönüyor sağlık sektöründe.
aklı olan tss yaptırır..
-

Originally Posted by
Batman
üstad oyroları ucuzdan mı bozacaksın bu yaz tatile geldiğinde

Yok abi.!!!
Sonbaharda Arjantinde 3 ay tatil yapmayı düşünüyorum.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!
-
Nasıl rasyonelleştik ama.
En düşük memur 1000 dolar .
Kur farkıda bas öde.
Fıştırmaya devamm
-

Originally Posted by
decamercion
Aha şimdi araç vergisini yatırdım. Normal miktar olarak ne olacak şimdi?
Bi daha mı isteyecek benden
Evet ,ocak ve temmuz mtv ödeyenler bi o kadar ödeyecek.
Aralik 31 'e kadar istedigimiz zaman mı yoksa belli bir ayda mı odeyecegiz ?göreceğiz.
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Aralik 31 'e kadar istedigimiz zaman mı yoksa belli bir ayda mı odeyecegiz ?göreceğiz.
yapabiliyorsanız 2-3 sene ödemeyin.bugünkü tutarı 3 sene sonra faizsiz ödediğinizde ciddi karınız olacak.yüksek vergi dönemine girdiğimizden birçok bireysel ve kurumsal vergi ödeme yükümlülüklerini bugünkü gibi yerine getiremeyecektir.bu yüzden sık sık vergi affı olacaktır diye düşünüyorum.
-
MTV kampanyası
Paraf ile ödemede ( halkbank mobil,gib,diyalog
3 taksit ödeme) alinan kod ile Lastix.com'da 4 lastik alımında 1000 tl indirim yapılıyor.
-
Bari önce maaş zamlarını açıklasaydınız 3.300 tl daha geçirdiğinizi neden önce açıklıyorsunuz. Yapacağınız zammın ilk ayının 4 te 1 i buraya gitti.
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Ocak ayını damı alacaklar tekrar? İyide kanunlar geriye dönük işlemez diye biliyorum, nasıl olacak?
Another day in paradise
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri