Anlamadim ki, Ispanya'daki kiralar ne ayak, emeklileri Ispanya'ya mi gondereceksiniz ?
Markette alýþveriþ yaparken bundan böyle ayrý ayrý olacakmýþ...
Satýn aldýðý üründe memura KDV %20...emeklisine %10 hesaplanacakmýþ...araba alýrken de öyle ÖTV ona baþka buna baþka...
Çift taþýt vergisi misal %50 zam alanlara...%25 zam alanlara eskisi gibi tek vergiymiþ...
Ciddiyim bak...
Göreceli ekonomi...
Twitter'da bazý gerzekler de,
Ben CB nin bu yanlýþtan en kýsa sürede döneceðini ve müjdeli bir haber vereceðine inanýyorum, memur emeklisine en az %35 adil olur tarzý paylaþým yapýyor.
Lan eþitlik, adalet, hak hukuk hakkaniyet....
Niye zam yapýlýyor maaþlara...çünkü faiz düþürüp bilerek enflasyon yarattýlar, gelirleri erittiler.
Þimdi de herkesin gelirini, ayný ölçüde erittikleri oranda tamamlamalýlar, sosyal devlet falan filan ilkesi...
Ona baþka buna baþka olur mu yaw?
En düþük SGK Baðkur EYT li zaten çorba oldu, hepsini eþitlediler, onun düzeltilmesi gerek derken,
Þimdi de en düþük memur maaþýný 22.000 yapacaðýz dediler, bi de baktýlar, anaaa kasada para yok...
Uydurun dediler..uydurdular...
Fincancý katýrý gibi mübarekler...kurcaladýkça bozuyorlar..
Seyyanen zam tehlikeli...emekliliðe yansýmýyor...emekli olan bir anda uçuruma düþer, emekli olmaktan vazgeçer.
6 ayda sonra nasýl yapacan, seneye ne yapacan...
Bunun ayarýný bi bozdun mu tutturamazsýn bi daha piþmiþ aþa su katmak gibi..
Normal insanlar yönetsin istedik...çok þey mi istedik...
Yapýlan açýklamada, (Savaþ baþladýðýndan bu yana) 233 binden fazla suçlu öldürüldü, (Ruslara ait) 4 binden fazla tank, yaklaþýk 8 bin zýrhlý araç, 4 bin 346 topçu sistemi, 315 uçak ve 309 helikopter, 410 düþman hava savunma sistemi ayrýca 3 bin 666 insansýz hava aracý, 1271 seyir füzesi, 6 bin 914 araç, 619 özel araç ve 18 gemi imha edildi. ifadeleri kullanýldý.
https://www.karar.com/dunya-haberler...askeri-1766988
Yer Ýmleri