Merak ettigim bir konu var.
Bu emekli, 15.000 TL. bayram ikramiyesinden, 11.400 TL. emekli maasindan oldu.
Acaba hala bu partiye oy verecek mi ?
Merak ettigim bir konu var.
Bu emekli, 15.000 TL. bayram ikramiyesinden, 11.400 TL. emekli maasindan oldu.
Acaba hala bu partiye oy verecek mi ?
Bende emekliyim ve ben olaylara dolar bazlý bakarým.Ve TÜRKÝYE 15 yýldýr küçülüyor ve fakirleþiyor.
Ben kendi kendime yasak koydum oy kullanmýyacaðýma.
ÝKÝ þartým var.
ATATÜRKÇÜ Parti.
Mansur un seçimde aday olmasý.
Belediyede aday yapýlmazsa oy yok orada da.
Zaten Korkaklýk yaptý karizmayý çizdirdi ler Ýmamoðlu ile.
Bulgar yada Sovyet göçmenlerinde OF yada OV gibi Oðullarýda TÜRKÝYE de çok kullanýlýyor birde soy adda Ak geçenlerdende haz almaz oldum iyimi.
Örnek Akþener vb.gibi
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Valla bu aralar olaylara domates bazlý bakýyorum.
Domates 35-50 arasý
35 lik olan domatesten baþka her þeye benziyor, eh iþte...
Köy domatesi 55 TL...
Köy domatesi klonu var bi de 40 TL...dýþý Ayaþ içi fabrika domatesi...
Domates yetiþtireydik köyde, organik, köþeydik.
Þaka bi yana;
Emeklileri cezalandýrdý, baþka açýklamasý yok..
Bohçacý, Selvi, onlarýn gazýna gelip Cem Küçük bile, ilave zam yapýlmalý dedi...
I ýhhh...
Takip ediyolarsa buralarý, twitteri falan...þu bir zamanlar FETÖ cü üniversitede öðretim üyeliði yapan þahýs..raporluyordur..
Köþeye sýkýþtý, tekrar batýya döndü yüzünü, bize talih gülmez, yan bastýk bi kere...
Devir deðiþti devir...ama Çelik gibi biz deðiþemedik annadýn mý...
Þuan aðlayanlarin çoðu akp li beþ sene içinde çoðu telef olur. Bir iki seçim sonrasý akp diye bir parti kalmaz. Þuan küçük þiþe su 4-5 TL bu ortamda çoðunun karný doymaz. Duble maaþ alsa bile oðlan kýz evlenecek ev kiralarý baþýný almýþ gitmiþ. Beþ sene canlý kalmak çoðu için mümkün deðil artýk. Daha þeyin ucu girdi bunun sonuna kadar gireceði alan var. Ha rte bu Þimþeðe çok fazla dayanamaz. Her ay anket yaptýrýyor rte çok düþtü mü fiþini çeker rte bunun.
takým tutar gibi parti tutarsan, hele ki siyaseti din gibi dogma haline getirirsen hiç bir þey deðiþmez
maçlarda yenilsen de yensen de denir, siyasette zam versen de vermesen haline gelir, hele ki bayrak inmez vatan bölünmez dogmasýna inandýn mý siyasetçi senin ýrzýna geçse daha yok mu bu az geldi dersin, tövbeler sýfýrlanýr sil baþtan..
Yer Ýmleri