Bide cezaevinde yatanlar için af çýkmýþ. Duble duble bizi sktirecekler. Adam öldürenler 3 yýl yatýyor gerisi üç beþ ay yatýp çýkýyor. Daha dikkatli olmak lazým.
Bide cezaevinde yatanlar için af çýkmýþ. Duble duble bizi sktirecekler. Adam öldürenler 3 yýl yatýyor gerisi üç beþ ay yatýp çýkýyor. Daha dikkatli olmak lazým.
Sayýn Sugosu bütçe bugün bu hale gelmedi ki. Kýlýçtaroðlu gelse hokus pokus ile mi eðiþecekti bütçe. kkm den vazgeçemiyorsun. Faizleri artýrdýn bütçe zaten periþan. Sonuçta skilmis götün davasý olmaz. Gittiði yere kadar gider bir iki tur daha atar þeyin þeyi.
Bende kk yanlýþ aday düþüncesindeydim. Ama küçük partiler itekleyecince mecburen destekledik bir umut. Meram abla isyan etti onu da yiyorduk az kalsýn. CHP liler þunu bilmeli. %20-25 oyu ile iktidarý almak istiyorsa Ýmamoðlu Mansur Yavaþ gibi adaylar bulmalý. Milliyetçi muhafazakar sosyalist ortak aday. Rte nin bile seçimi alma ihtimali görmediði seçimi kk kendi eliyle verdi. Hala da koltuðu býrakmýyor. Ben artýk þunu düþünüyorum ülkede rte ye hizmet etmeyen tek parti lideri yok.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/k...os-687059h.htm
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Geçen aðýr imtihandan þekva ediyordun, Allah bi kulu daha nasýl aðýr imtihan edebilir gibi þeyler söylüyordun. Ah insanoðlu ah. Ýnsan gerçekten Rabbine karþý pek nankördür. (Adiyat suresi 6)
Mi 9T cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayatta manevi olarak deðeri olan insanlara karþý tüm görevinizi yerine getirdiðinize inanýyorsanýz kendi gelirinizin bir kýsmýný da kendiniz için harcamanýzda ne sakýncasý var? Bu yazdýðýnýzýn benim yaþadýðým 2 ciddi durum ile ne alakasý var onlarý da açýklarsanýz sevinirim.saçma bir yorum olmuþ sizinkisi.
Ben þahsen þu an 130 bin tl lik oteli ekim ayýnda 40 bin tl ye almýþ isem suç bende mi bugün 130 bin tl olmasý?
Yer Ýmleri