Tramvay duraðýnda ki belediye görevlisi ile az konuþtum dediði þu rte seçimi kaybetti. Bunlar sadece hortumlamayi bekliyorlar bizi düþündükleri yok. Bu görevlinin evi kira deðil bu bunu söylüyorsa seçimde okkalý bir tokat yiyecek kýlýçtaroðlu bir yanlýþ yapmazsa. Gerçi AKP'lilerin jeton biraz geç düþtü ama yine de hiç yoktan iyidir. Tabi beþ yýl nasýl geçecek onu düþüneceðiz.
Ben þuan babamý denk getirdim mi dolandýracam. Sadece bedeli ben ödemem vicdaný ahlaki olmaz. Sadece nasihat vermeyle hiç bir þey düzelmiþ. Kriz var her þey pahalý diyor ama beni kaderimle baþbaþa býrakýyor. Baktým umurunda deðil benim sürünmem. Bende denk getirdimi tokatlayacam. Babam gibiler yüzünden sürünüyoruz. En iyisi onlarýnda bu dünyadan göçüp girmeleri. Evladýný torunlarýna zararý olan bir insanýn bu ülkede yaþamasi herkese zarar.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Ýsrail Baþbakaný Binyamin Netanyahu, geçtiðimiz günlerde tartýþmalý yargý düzenlemesine iliþkin yaptýðý ulusa sesleniþ konuþmasýnda, Yüksek Mahkeme nin hükümetin üzerindeki denetimini kaldýracak yasa tasarýsýný savunmuþtu.
Hükümetin yargý düzenlemesiyle -güçler ayrýmý arasýndaki dengesizliði düzeltmek istediðini- dile getiren Netanyahu, Ýsrail bir demokrasi ülkesi olarak kalacak, Yahudi þeriatýna göre yönetilmeyecek, insan haklarýný koruyacak. Bu yasa tasarýsý demokrasiyi güçlendirecek- demiþti.
https://www.karar.com/dunya-haberler...yurudu-1770848
Bakin konuyu nasil carptiriyor.
Aslinda, Yüksek Mahkeme nin hükümet üzerindeki denetimi kalkarsa, ortadogu yeni bir Tayyip daha kazanir.
Bakin, beyni egitimi olan toplumlar nasil mucadele ediyor, bizim millet yarginin satildigi o referandumda EVET demisti.
Hatta HDP ( o tarihteki adi her neyse ) Evet icin kampanya bile duzenlemisti.
Taksi Ücretlerinin Artýrýlmasý Talebiyle 2 Haftadýr ''Yolcu Almama Eylemi'' Yapan Ýstanbul Taksiciler Odasý, Eylemi Kimsenin Fark Etmemesinden Þikayetçi...
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=414810
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri