CDS'ler ne alemde acaba? CDS'çi geldi kardeþ diyen var mý?
CDS 663 civarýnda.
Günlük kapanýþ önemli 4800- 5000 arasýnda uzun bir iðne býrakýp düþerse gün sonu yükseliþten þüphelenirim ben.
Oralara hiç gelmeden kapansa daha iyi þahsi kanaatim .
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ýlk görünüm seçim öncesi seçmenin aklý fazla karýþmasýn diye bastýrýlan rakamlarýn ve özellikle de kredilerin hýzla serbest býrakýlacaðý yönünde.Seçim öncesi hem tl hem dolar sýkýþýklýðýný bir arada yaþadý piyasa.Dolarý bilmem ama tl nin basým hakký mb ýnda olduðu sürece tl sýkýþýklýðýný uzun süre devam ettirmezler.Bankalar ve özellikle eurobond lar ile ilgili bir düzenleme gelebilir.Zorunlu eurobond alýmý bu eurobondlarýn falan filan varlýk sayýlýp iþte kredilerde falan filana konu edilmesi türü karmaþýk hesaplamalar bekliyorum.Deniz hoca da topiðinde bahsetmiþ bazý vergi kalemleri eklenebilir bazýlarýna zam yapýlabilir.Enflasyona raðmen halkýn kendilerine sahip çýktýðýný gören bir hükümet enflasyonu falan düþürmez.Düþürmek önceliði olmaz yani öyle diyim.
20 sene sonra tartýþmasýz galibiyet kazanan bir partinin oturup ne sorun var nerde hata yapýyorum demesi biraz zor ihtimal.
Zaten seçimden önce söylenen de bu ekonomik politikanýn baþarýsýydý. ve devam ettirileceði söylendi.
Tamam bazý büyük þehirlerde kira gibi gýda gibi konularda sorunlar olmuþ sandýða da yansýmýþ. Fakat bu model Anadolu da baþarýlý olmuþ gayet de iyi çalýþmýþ ve halk tarafýndan da onaylanmýþ.
Kulaðýma gelenler .Bu seçimden ilk kez emin deðillerdi sonuçtan ve bi gözü kapýda çok kiþi vardý.Derin bir oh çekildiði yönünde.
Piyasa adil deðerlerde dolanýp hiç kimseye düþünme firsatý birakmýyor. Ya panikletip yada sahte çoþkuya kaptýrýp mal alma veya sattýrma derdinde.Ne yazýkki para ne tarafa ise algý o yöne..
Yer Ýmleri