Akþam BBHT'de SASA'da ne oluyor diye konuþtular.
Herkes bu kadar büyük yatýrým hangi kaynak ile yapýlacak diye birbirine soruyordu, kaynak bulundu dediler.
Akþam BBHT'de SASA'da ne oluyor diye konuþtular.
Herkes bu kadar büyük yatýrým hangi kaynak ile yapýlacak diye birbirine soruyordu, kaynak bulundu dediler.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bir þekilde yeni sistem icat edilir. Ceza ve korku daha yüksek bir motivasyon. Öte yandan insana da insanca davranýlmasý gerekir.
Kamu denetleme iþinde iyi ama innovasyon konusunda ister istemez çok iyi deðil, kanýtlanmamýþ örneklerin ötesine geçmek zor.
Öte yandan ülkede kurumsallýk ilerlemek ile birlikte þirketlerde de usulsüzlük çok.
Bir þekilde kýrýcý olmayan rekabet teþvik edilmeli, verimlilik artýcý, standartlarý geliþtirici iþ birlikleri de geliþtirilmeli. Spor arenasýnda geliþmelere bakmak lazým, takýmlar hem birbirini yenmek istiyor ama birbirlerine de muhtaç.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Seneler önce sayýn secbul bir fizibilite yapmýþtý ama o zamanlar pek mantýklý deðildi (mum alýp kötü durumlara hazýrlýk yaptýðýmýz zamanlardý)
Þimdi panel ve muhtemelen bir süre sonra depolama tarafý da bireysel kullaným için bile makul hale gelecekler. Geçen hatta ben de düþündüm müstakil ev için makul olabilir diye (ki panellerde m2 baþýna verimlilik oldukça artmýþ durumda) ama bu sübvansiyon oranlarý varken cazibesi biraz sönük kalýyor olabilir.
Ama kamp için katlanabilir bir güneþ paneli (90W) ve bir de gece için mobil batarya (300W) edindim fakat henüz tecrübe etme þansým olmadý.
Yer Ýmleri