Originally Posted by EMLAK emlakçılar kepenk kapamaya başlamış.. sırada galericiler olabilir sen içip zıbarsan nasıl olur. dozt musun düşman mısın. asdasds.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit sen içip zıbarsan nasıl olur. dozt musun düşman mısın. asdasds. ahahah dost acı konuşur
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Originally Posted by EMLAK ahahah dost acı konuşur bankalar taşıt kredisi pek vermiyor diyen duydum. doğru mu?
Originally Posted by şahit bankalar taşıt kredisi pek vermiyor diyen duydum. doğru mu? bilmiyorum ki.. emlakcılar kepenk kapatmaya başladı diye az önce haberlerde duydum. tv yi kapamaya gitmiştimdiğer odaya. piyasa bence felaket tıkanık.. nereye kadar devam eder bu süreç bilinmez.
Originally Posted by EMLAK bilmiyorum ki.. emlakcılar kepenk kapatmaya başladı diye az önce haberlerde duydum. tv yi kapamaya gitmiştimdiğer odaya. piyasa bence felaket tıkanık.. nereye kadar devam eder bu süreç bilinmez. habiren para basıyolar, yurdışından para yağıyor, dolar zabit, fayızın yüzüne bakan yok, nire gidiyo bu paranlar.
Originally Posted by şahit habiren para basıyolar, yurdışından para yağıyor, dolar zabit, fayızın yüzüne bakan yok, nire gidiyo bu paranlar. üretime gitmediği kessssin ) stokculuk.. emlak araba borsa altın.. baralar saat zincirine gidiyor diyoruzz bizde..
Forum Rules
Yer İmleri