Bu sözlerin aynýsýný 2 yýl öncesine kadar onlarca yýl boyunca neredeyse her gün duyuyorduk. Deðiþen bir yok anlaþýlan, yine ayný tas ayný hamam. Mi 9T cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sözlerin aynýsýný 2 yýl öncesine kadar onlarca yýl boyunca neredeyse her gün duyuyorduk. Deðiþen bir yok anlaþýlan, yine ayný tas ayný hamam. Mi 9T cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ulan embesil 12 saat önce buraya yazýyorsun..2000 puan düþecek ve UZUN SÜRELÝ POZ. ALDIM,DÝYE...
Sonra bizimle KAFA BULUR GÝBÝ poz. kapattým diyorsun...
Doðal olarak herkes sorar,neden 12 saatte döndün diye?
rezil herif ,benim o sorumdan sonra açýklama yaptýn...o cevabý sonra açýklama diye gösterme..
bizimle taþ...geçiyorsun?
orta vadeli öngörü akþamdan sabaha tam 12 saatte nasýl deðiþir?
ha madem deðiþti benim o sorumdan önce açýklamayý yapacaksýn...
Ben de orta vadeli öngörümü yazarým ama marjinal deðiþim olmadan yorumumu deðiþtirmem yanýltýcý olur.
akbanklar %6 karla 25,55 gitti...
bana yeter 500 dolarým cýktý...
ykredi duruyor...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hafize hanýmýn basýn toplantýsý bana bereketli oldu long tan þorta geçtim tepeden.... bakalým kýsmet rekorumuzu kýrarýz inþallah bugün...
Reis virajý geniþ alýn demiþ.
Karþýma çýkmayýn
Virajlarý almak 2025 lere kalýyor.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
ÜZEYÝR DOÐAN
@uzeyir_dogan
·
29d
2 ayýn ardýndan bugün itibariyle TCMB Baþkaný'nýn DOÐRU seçim olduðu konusunda kuþkum kalmadý. Hakimiyet, hitabet, ve benim ismi duyunca en çok korktuðum konu olan diksiyon mükemmel. Umarým çok baþarýlý olur. Ülke olarak buna çok ihtiyacýmýz var.
piyasa profösönellerinin çoðu hem fikir , þimdi yabancý ayaðý takip edilmeli cds aþaðý banka yukarý formasyonu olucak mý bakalým.
Yer Ýmleri