Borsa para yýkamak vs için uygun bir alan, 10 liradan aldým 200 liraya gitti deniyordur.
Borsa para yýkamak vs için uygun bir alan, 10 liradan aldým 200 liraya gitti deniyordur.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yüzde 87 yazýný neden sildin.
2022 baþýnda 2000 olan borsa 5700 ile kapadý seneyi?
Geçen sene SASA HEKTS vardý bu sene astor bilmem ne enerjiler uçuyor.
Düþürmemek için her sene bir kaç tane hisse yi 4x 5x 10x yapýyorlar iþte.
2020 nin kralýda GUBRF idi yanýlmýyorsam.2 senedir nadasda þimdi.SASA HEKTS da dinlendiriliyor
3x ralli bekliyorum her ikisinde de.Þu astor alfas gesan falan iþleri bitsin.
Secimden bu yana yukselis yuzde 75 ama 1 ocaktan itibaren henuz yuzde 40.
MB nin yilsonu enflasyon hedefi + 10 puan desek bir yuzde 30 daha gideri var ama bunun icin acelesi yok.
Yani 5700 fiyati baz alirsak hedef kabaca 10.000 dir.
Evet, Ahmet paranýn yanlýþlýkla Mehmedin hesabýna gönderildiðini belirterek bankaya baþvurabilir ve paranýn iade edilmesini talep edebilir. Banka, gerekli incelemeleri yaparak durumu doðruladýðýnda, paranýn geri iade edilmesi için iþlem baþlatacaktýr. Ancak, bu durum bankanýn politikalarýna ve yerel yasal düzenlemelere baðlý olarak deðiþiklik gösterebilir.
yapay ZEKA böyle cevap verdi![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
846600 de teknik hedefte idi ama
855000 i habire zorlayýnca
852400 þortlarý...849175 ten verdim.. (oranýn üstünde tutup, tahtayý tutmaya çalýþýrsýn zaten )
ula GARANTÝ YATIRIM o malý sana yedirirlermi la... akýl yoksunu![]()
son olarak ..büyük derecede ... epik wave dediðim yukarý dalga fikrim aynen devam (eylül ekim sürekli yazdým ) ... bu son yazdýklarým alt derecede bir düþüþ .. öyle aman aman þelale niagara falan bir durum beklemiyorum yani .YTD .. ..hayýrlýsý .. kýsmet .. .. iyi akþamlar son)
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
bugün akþam seansýda güzel olur... bir iki aptýraman yapamEMLAK DAYU gelsin
Yer Ýmleri