biz de ganlı bi pınarın başında gibiyih, falan filan şantirifinton
biz de ganlı bi pınarın başında gibiyih, falan filan şantirifinton
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Geldim benim sattığım boru %10 aşağıdan gelmiş. Boruyu bana döşemezlerse iyi. Ayhan başkanımin borusu. Zaten onu uzun vade aldım en kötü. Yavsak patron iki gündür aşağıdan kapatıyor. Ben severim böyle patron kağıdını. Yarın ki maça bakacağız öyle eskisi gibi aman aman bir satış olmaz sonuçta siyaset borsanın göbeğinde.
Ben de köşemde yatıp tencerem gaynasın isterim ığammağ, tencere suyla gaynamaz, yağ ister sebze ister ateş ister, açıkçası para ister para! Biz burda incecih ahan musluğun başında gibiyiz. Şimdi soruyom size, su az bekleyen çok. O zaman ne olur ha, ne olur? Dövüş
başlar dövüş. Sonunda iş gelir insanın bileğine dayanır. Öyle biri çıkar ki vurdumuydu ejderha olsa bitirir adamı...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Siyasi irade ben bu işi poh ettim seçime gidiyoruz ve ben aday değilim demeyeceğine göre bunların düzenbaz düzeni devam edecek. Bir gün iyi bir gün kötü. Simitçinin çaycinın borsada olduğu düzende seçime kadar katliama izin vermezler. Tıraş olur ancak buna alışacağız
İnsanlar 250 puan artışla toplantı sonu %20 olacağını çok konuşuyor.. Çok fazla bunu yazan hesap var...Demek piyasa biraz buna şartlanmış gibi...
Tek seferde bence bunu yapmaz ..Zaten sınırlı alanı var...100-150 puan belki...
Toplantı sonu borsaya alış geleceğini düşünüyorum bu durumda. .
Yer İmleri