Ankara ostimde firmalarý geziyorum çalýþýyorlar mý diye. Geçen hafta Alanyada 5 kiþi Aqua park gibi bir yere gitmiþtim. Dim çayýnda 1500 hesap ödedim bu kadar zoruma gitmedi.
Ankara ostimde firmalarý geziyorum çalýþýyorlar mý diye. Geçen hafta Alanyada 5 kiþi Aqua park gibi bir yere gitmiþtim. Dim çayýnda 1500 hesap ödedim bu kadar zoruma gitmedi.
Tarihi geçmiþ ve bozulmaya baþlamýþ tavuklar, piyasadan toplanýp dönercilere ve küçük yerlere ucuz fiyatlara satýlýyor. Kesinlikle tüketilmemesi gerekiyor. Tavuk döner çok ciddi derecede toksin üreten bir besindir. Birde küçük gramlarda sattýklarý için gün boyunca bitiremiyorlar.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Bugün bankada dolar al-sat makasý mucizevi derecede düþüktü.
27,16 sat
27,22 al iken
Kur 27,19'du.
Vardýr bir bildikleri
Son düzenleme : myfinans; 22-08-2023 saat: 20:39.
Ýþ Bankasý Genel Müdürü Hakan Aran Kur Korumalý Mevduat ýn bugün hala en cazip ürün olduðunu, Dövizden kur korumalý mevduata geçen müþterilerine KKM hesaplarýný temdit etmeyi önereceklerini söyledi.
Bloomberg HT ye deðerlendirmelerde bulunan Aran, Alýnan son kararlara raðmen Kur Korumalý mevduat ürünü bugün için hala en cazip üründür. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ource=Anasayfa
Vay vatan haini vay, yurekmi yemis, nedir..![]()
dolarýn bir sýkýntýsý var gibi 3 krþ birden atak yapýyor..
Yer Ýmleri