EPGÝS
@trepgis
Folgen
Kart Komisyon Oranlarý Nedeniyle Kapalý Ýstasyon Görürseniz Þaþýrmayýn.
Bankalar, emeksiz büyük ortaðýmýz oldular.
Uzun uzadýya yazmaya gerek yok.
Toplam kar marjý brüt % 8,6
Bayiye kalan brüt % 4,3
Ertesi gün Banka POS komisyon oraný : % 3
Bayiye kalan % 1,3
Bu % 1,3 ile tüm iþletme giderlerimizi karþýlamamýz bekleniyor.
Ya Kar marjlarýmýz artýrýlacak ya Bankalar POS oranlarýný düzeltecek ya da Ýstasyonumuz kapanacak.
Baþka da yol kalmadý.
https://twitter.com/trepgis/status/1...959929447?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Arkadaþlar genel bir karamsarlýk hissediyorum.Ben de de ayný ruh hali vardý.Çözümü buldum,caným sýkýldýkça içim karardýkça kuzey koreye dair videolarý izliyorum anýnda moralim düzeliyor.Þu þiþko diktatörün babasý asýl kurucu lidermiþ öldüðünde halký gözlemiþler kendini az paralayaný sen az üzüldün diye içeri almýþlar.)))))))) Caný sýkýlanlara tavsiye ederim,e açýp norveç isveç finlandiya videolarýný izler onlarla kendinizi kýyaslarsanýz tabi canýnýz sýkýlýr.Dediðimi yapýn bakýn rahatlatayacaksýnýz.
Esas cümbüþ yerel seçimden sonra,tavsiyem siz deðil siz yurt dýþýndasýnýz yurt içindekiler ne bulursa stoklasýnlar aç kalmamak için,yasalar malum tek adamýn elinde olduðu müddetçe hak aramakta hikaye,az sesin çýksa kodestesin,sebep hükümeti yýkmaya teþebbüs,halký kin nefret isyana teþvik etmek,peþi malum fetoþ damgasý,içerde çok masum var,masumlar içeride esas suçlular dýþarýda![]()
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri