Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
bu saatten sonra oztrak 7 deðil 17 özgür 6 deðil 16. donem MV seçilse de, KK 100 yaþýna kadar da orada otursa benim umrumda olmaz tartýþmam da kiþiler örnek sadece onlarý yazmakla da uðraþamam kulak arkasý da gitti artýk yapacak biþey yok, alabilen zevk almaya baþlasýn bence
ama millet makam para þan þöhret kazanýrken kimseyi kýrmayýn derim gene de selametle
Siz ticaretle uüraþan birisiniz..Bir anlaþmanýz var tam mal teslimi yapacaksýn adam sana silah çekip paramý ver malý istemiyorum derse
Meral tabanýna KK ye oy vermeyin dedi...Bunu da derin abiler ve 5 li mütehit görüþmelerini yaptýktan sonra yaptý...
Ýþin gerçeði KK yý hem CHP hemde diðer kesim içinde örgütlenmiþ tüm derin yapýlar CB olmasýný istemediðinden güzel bir tiyatro oynatýldý...
Þimdilik Reis ile idare edeceksiniz...
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
meralin partisinde benim akrabam var 5 yýl önce aday olduðu seçimde þu konuþmayý aktardý
çocuklar son araþtýrmada % kaçtayýz diye soruyor seçimden 10 gün önce merak, % 7 civarý efendim diyorlar
tamam daha fazla asýlmaya gerek yok diyor meral, akrabam o gün anladým ki bütün dert tayyibe %50'yi garantilemekti diyor..
Yer Ýmleri