Þimdi eskisi gibi deðil,yaz google amcaya anýnda çevirsin,mesela ben eskiden çeviri yapacam diye dünya kadar kitap karýþtýrýrdým,þimdi çok rahatým internet sayesinde,hiç olmazsa kitap yükünden kurtuldum,evdeki kitaplar sadece kütüphanemin bir kenarýnda duruyor,çocuklar zamanlan yanýma geldiðinde bu çöpleri atsana diyorlar,bende teknolijiye güvenmeyin,bir güneþ fýrtýnasýnda herþey uçar gider elektriksel,elektronik aletler,mesela ben böyle fýrtýnayý 2025 yýlýnda bekliyorum,nasada uyardý,çünkü çok önceleri defalarca olmuþ
2025 yýlýnda güçlü bir güneþ fýrtýnasýnýn Dünya'yý vuracaðý ve bunun da bir "internet kýyametini" tetikleyebileceði uyarýsýnda bulunuldu. Fenomenin nedeni, Güneþ'in 2025 yýlýnda döngüsünün zirvesine ulaþacak olmasý olarak açýklanýyor.13 Tem 2023
https://evrimagaci.org/tarihteki-en-...ne-olurdu-9670
Bu arada konuyu açmýþken biraz belirteyim dedim bu bahaneylen,ben bizzat üstünde duruyorum bu konu üzerinde,güneþ kalkanýmýz bizi koruyor,bu ozon tabakasýylanda baðlantýlý,bazý yerlerde bu tabaka ince,buna küresel ýsýnmada ilave olursa kalkanýmýz etki altýnda kalabilir,bir aralýk bulursa bu sýzýntý bazý bölgelerimiz tehlike altýnda sayýlabilir,her zaman belirtirim,sistemimiz eski sistem deðil,belirli aralýklarda çok önceleri bu olmuþtur,etkilenecek bu bölgeler þu anda inceleniyor![]()
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Ortalýk karýþmýþ yine. Abd üsleri vurulmuþ. Suriye vurulmuþ.vs vs
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri