Atatürk büyük harfle yazýlýr da atatürkçüler küçük harfle yazýlýr Ahmet necdet sezer de atatürkçüydü sadece o deðil biz o dönemler gördük adalet, hak , hukuk diyen atatürkçüleri hep gördük tanýdýk test kolay bir testi onu bile geçemediler, belki sizde atatürkçüsüzündür.
Not: bu arada en kral atatürkçü RTE dir. kendi seçmenine tl de kalýn dedi, atatürkçüler zaten rte nin tersini yapacaklar (kuþku varmý) rte nin tersini yapan parasýný katladý bundan iyi atatürkçümü olur.
Son düzenleme : cankan; 09-11-2023 saat: 18:17.
M Þimþek,yani ingiliz dýþarýdan para dilenirken dilendiði ülkeler sen neyin havasýndasýn ülkenizde yargý adalet yok demiþ,galiba gevurlarýda salak aptal sanýyor ülkesindeki aptallar gibi![]()
Ülke battýðý müddetçe isterse þeriat gelsin umurumda deðil. Bir müslümana yaraþýr þekilde yaþasýn bu ülke batmýþ bir þekilde. Bütün yatýrýmlarým dolarda ve Türkiye'ye yatýrým yapmýyorum. Ülke laikliðe dönerse ben kazandým dolarlarý satarým ve ülkeme sarýlýrým ve iyiye gidelim diye dua ederim. Eðer bu adamlar ve BOP zihniyeti kalýrsa bir müslümana yakýþýr þekilde yaþayýn. O zaman da ben kazandým. Yeter ki batýn þark zihniyeti devam ederse.
Beyaz Saray: Ýsrail Gazze’nin kuzeyinde her gün çatýþmalara 4 saat ara verecek.
2 gündür ayný þeyi yapýyorlar 28.50 üstünde dolarýn kalmasýna izin vermiyorlar
gece olunca günlük primini sýfýrlayýp yeni güne baþlatýyorlar yoksa bir kaç aydýr her gün 3-4 krþ artýþa izin veriyorlardý..
Yer Ýmleri